Tren oprit de copacii căzuţi pe calea ferată intre Reşita şi Caransebeş

Circulaţia feroviară dintre Reşita şi Caransebeş a fost oprită aproape 3 ore între staţiile Reşita şi Brebu, în judeţul Caras Severin. Evenimentul a avut loc după ce mai mulți copaci au căzut peste linia ferată din cauza ploilor abundente. Trenul este unul de tip CFR si avea în componenţa inclusiv vagoane de Bucureşti şi Mangalia ataşate la Caransebeş.
 
În acest an, pe linia respectivă, intre staţiile Caransebeş şi Reşita, au fost înregistrate cel puţin 4 evenimente de acest gen – copaci căzuţi pe linie sau pe reteaua electrică.
 
Călătorii spun că trenul a plecat din Caransebeş cu o întârziere de aproape o jumătate de oră din cauza unei locomotive defecte, ca totul este vechi și părăginit pe acest traseu: de la vagoanele şi garniturile de tren care au peste 40 -50 de ani vechime şi până la linia ferată la care nu s-au mai făcut reparaţii serioase de ani de zile.
 
Cel mai grav este faptul că deşi blocat se afla la o distanţă e aproximativ 10-15 km de Reşita, proprietarul trenului, CFR-ul, nu a găsit o modalitate de a aduce mai rapid la gara Resita Nord cei peste 50 de călători din tren.

Comentarii

comentarii