Trenuri de mare viteză și rute rapide vor conecta Reșița de Timișoara VIDEO

Trenuri de mare viteză și rute rapide vor conecta Reșița de Timișoara. Consilierii locali reșițeni au dat undă verde parteneriatului între Reșița, Timișoara, Consiliul Județean Timiș și Caraș-Severin prin care se dorește atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare și rutiere a celor două județe.


Trenuri de mare viteză și rute rapide vor conecta Reșița de Timișoara! Primul pas a fost făcut prin aprobarea în consiliul local Reșița a parteneriatului între Consiliile Județene Timiș, Caraș-Severin și primăriile Timișoara și Reșița prin care să se dezvolte infrastructura feroviară și rutieră între cele patru unități administrativ teritoriale. Proiectele de infrastructură vor lega si alte localități cărășene și vor fi finanțate prin bani europeni. Tren-tramvai intre Timisoara si Resita, drum expres intre Berzovia si Autostrada Vestului si 4 benzi pana la Moravita. Acestea sunt proiectele pentru care au bătut palma judetele Timis si Caras-Severin.

Parteneriatul a fost semnat la Timisoara de reprezentații administratiei județene și locale din cele două județe și municipii.

Comentarii

comentarii