VIDEO TUPEU ULUITOR DE POLITICIAN MIORITIC – pe bani publici, la mare

Ajunși la putere, politicienii mioritici nu pierd o secundă din a te face să regreți că au fost votați. Nu se simt bine până nu te sfidează în cel mai scârbos mod posibil, până nu îți arată că fac ce vor cu banii tăi, că pot călca în picioare și cetățenul și legea. Culmea este că aceste specimene mai sunt și votate de un popor nărod și masochist. În oricare altă țară, exemplul dat de președintele Consiliului județean Botoșani ar fi fost drastic condamnat iar omușorul ar fi primit un șut în fund și ar fi zburat din politică fără vreo șansă să revină vreodată. Suntem în România, iar politicianul nostru probabil că a devenit modelul multora pentru modul în care “se descurcă”.

Distinsul politruc a plecat la mare pe banii statului, cu nevasta, cu o parte din copii, cu mașinile statului și cu trei consilieri după el, timp de două săptămâni pentru distracție disimulată în niște cursuri. Așa își justifică politicul bătaia de joc la adresa banului public, prin cursuri la care merg cu întreg neamul. Legat de cursuri, ei bine, aceastea sunt moduri prin care politicul spală bani, bani cu care românii ar putea face multe. Sunt curios cât a costat întrega distracție a privilegiaților.

Luat la întrebări, răspunsurile lui Florin Țurcanu arată cel mai mare grad de manelizare a politicului de până acum, sunt aboslut jenante și specifice doar unor mahalale din Bugu Bugu. Sincer am fost șocat de zeflemeaua cu care tovarășul răspundea întrebărilor venite din partea presei și nu înțeleg cu de acest individ nu mai ocupă funcția respectivă și de ce nu a dat încă banii înapoi.

De altfel, soţia a fost cazată gratuit, după cum se arată în oferta hotelului. Însă aceeaşi soţie este deputat şi a mers şi ea, două săptămâni la mare, pe bugetul unui consiliu judeţean. Mai mult, a ţinut să arate tuturor realizarea ei, aşa că a postat mai multe fotografii pe contul său de Facebook, cu un mesaj pentru „duşmani”. „Aşa ca să moară duşmanii, să comenteze cu spor…până ce de ciudă mor!!!”.

„Aşa, şi? Ce-i rău în asta? Dumneavoastră n-aveţi duşmani? Ei iaca, ea şi-a dorit să moară duşmanii. Dar dumneavoastră ce treabă aveţi cu Facebook-ul unei persoane? Şi dacă e persoană publică nu are dreptul la intimitate? Sunteţi cumva prieteni pe Facebook cu doamna deputat şi v-a dat acceptul să puteţi comenta ce scrie ea pe Facebook?”, şi-a apărat Ţurcanu soţia.

[youtube id=”pL5pMHaWwmA”]
proiectromania.ro

Comentarii

comentarii