@Breaking newsAdministratie

Turiști la tratament nemulțumiți de condițiile de cazare dintr-un complex hotelier din Băile Herculane VIDEO

Cel mai vechi şi cel mai mare complex balneo şi de tratament din staţiunea Băile Herculane, Complexul Domogled-Dacia este luat cu asalt mai ales de pensionarii beneficiar ai biletelor de tratament şi odihnă prin Casă de Pensii.

Complexul oferă peste 1000 de locuri de cazare, iar capacitatea de ocupare este de peste 70%.

În costul biletului care este de aproape 2300 RON sunt cuprinse cazarea, masă şi tratamentul în baza proprie.Mai mulţi turişti veniţi la tratament reclama faptul că în camere este mizerie ,prosoapele şi lenjeria este veche şi uzată,instalatile sanitare ruginite şi defecte şi ce este mai grav în unele camere lipseşte apă caldă iar când a fost mai rece, căldura în calorifere.

Oamenii spun că tratamentul şi mâncarea sunt de bună calitate,dar este discutabil confortul.Ei spun că atunci când vin de la tratament şi procedurile medicale , obligatoriu trebuie să odihnească câteva ore la căldură ,altfel tratamentul este egal cu zero.

Conducerea hotelului ne-a comunicat că cei nemulţumiţi sunt liberi să reclame la institutiile în drept aceste probleme şi a refuzat orice drept la replică.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Turiști la tratament nemulțumiți de condițiile de cazare dintr-un complex hotelier din Băile Herculane VIDEO

  • Ei … nu se poate … pai nu este perla statiunilor ???

  • La asa raspuns e clar ca sunt niste nesimtiti care ar trebui sa ramana fara clienti.

Comentariile sunt închise.