@Breaking newsActualitateSportTurism

Ultima zi din vacanța de iarnă la schi pe Muntele Mic VIDEO

Muntele Mic a devenit un punct de atracție pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Încă de la finele anului trecut, turiștii au luat cu asalt pârtiile gugulanilor. Odată cu ninsorile abundente ce au debutat la finele anului trecut, Muntele Mic a devenit punct de reper pentru iubitorii sporturilor albe. Locuri de cazare au început să apară abia de azi, odată cu începerea scolii. În rest, aproape toate au fost rezervate și ocupate de turiști veniți din toată partea de vest a țării. La condițiile bune de cazare și prețurile accesibile, contribuie și drumul care este mult mai bun ca cel spre Semenic, plus parcarea cu peste 300 de locuri.

Se zice ca schiatul este la fel ca mersul pe bicicletă. În sensul ca nu se uită. La schi este un pic diferit însă, pentru ca sunt mai multe variabile. Depinde ce schiuri ai, cum stai in clăpari și cum este zăpada. La toate aceste întrebări, avem răspunsurile date de Alex, un tânăr schior ce stăpânește cu măiestrie alunecarea pe zăpadă. A învățat să schieze de la 3 ani și acum, are deja 12. E băiat mare., fără discuții.

De fiecare dată când ajung pe Muntele Mic, turiștii învățați cu zăpada, redescoperă ca nu au uitat sa schiez. Turiștii au fost plăcut surprinși de pârtiile super. Mult mai bine pregătite decât în anii trecuți. Adevărul este că la asta, a contribuit din plin și zăpada căzută în ultimele săptămâni. Iarna este generoasa cu zăpadă anul acesta pe Muntele Mic. Dar si tunurile de zăpada, temperatura și munca administratorilor de pârtii au contribuit la acest succes.

Partea frumoasa pe Muntele Mic, este că pe anumite pârtii, poți să schiezi si pe nocturnă.

Comentarii

comentarii

One thought on “Ultima zi din vacanța de iarnă la schi pe Muntele Mic VIDEO

Comentariile sunt închise.