Ultimele evenimente rutiere din Caraș Severin raportate de IJP

SEF POLITIE - ALCOOLTESTConducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului

În data de 21.07.2014, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi de către B.I.C., în vârstă de 18 ani, că în timp ce conducea un autoturism pe strada Pipirigu Mare din Caransebeş, a lovit un stîlp de curent pe care l-a scos din pământ.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de B.I.C., cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală.

Accident rutier grav

În data de 21.07.2014, a avut loc un accident rutier grav în următoarele împrejurări:
În timp ce M.L., în vârstă de 72 ani, conducea un autoturism pe DN 6, în afara comunei Mehadia din direcţia Caransebeş spre Orşova, datorită unei probleme medicale survenită pe timpul conducerii, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de către B.M., de 40 ani.
În urma accidentului a rezultat decesul M.L. şi rănirea gravă a numitei M.L., de 70 ani pasageră în autoturismul condus de M.L., care a fost internată la Spitalul din Municipiul Caransebeş.
Se continuă cercetările sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă faţă de C.C. .

Biciclist rănit uşor

În data de 21.07.2014, a avut loc un accident rutier în următoarele împrejurări:
În timp ce B.G., în vârstă de 60 ani, conducea bicicleta în Reşiţa, pe strada Timişoarei, din direcţia Triaj spre Centrul Civic, nu se asigură la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, intenţionând să pătrundă pe banda a doua de circulaţie, moment în care este acroşat cu partea dreaptă faţă de autoturismul care se deplasa în aceeaşi direcţie condus de B.S., de 44 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului B.G., care a fost internat la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Se continuă cercetările sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier cu un rănit uşor

În data de 21.07.2014, a avut loc un accident rutier în următoarele împrejurări:
În timp ce R.D., în vârstă de 24 ani, conducea un autoturism pe sensul de mers Centrul Civic – Lunca Bârzavei, acroşează cu partea dreaptă faţă a autoturismului pe minoru D.G., în vârstă de 8 ani, care a traversat strada prin loc nepermis.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorului B.G., care a fost internat la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Se continuă cercetările sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă faţă de R.D.

Comentarii

comentarii