Un alt mort pe DN 57, drumul gropilor- a zburat cu mașina, de pe drum, direct în pom

dn 57Iată ce spune un comunicat al IJP Caraș Severin: ,,În data de 03.09.2013, ora 20.06, S. Mihai, de 40 ani, din Greoni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 57, din direcţia Oraviţa – Greoni, datorită neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului său de mers şi a intrat în coliziune laterală cu un copac aflat pe spaţiul verde din partea dreaptă a sensului său de mers.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto care se afla singur în autoturism”.
Scurt, la obiect și sec, așa cum se procedează, dar dacă e să despicăm firul în patru și să analizăm mai atent lucrurile, ajungem la niște concluzii care ar trebui să dea de gândit.
DN 57, drum care leagă Timișoara de Oravița și mai departe de Moldova Nouă după care intră în Clisură, este un drum al rușinii, al nepăsării și al morții în final. Porțiunea dintre Grădinari și Oravița este una ,,cu adevărat criminală”. Gropi peste tot, cratere în unele locuri și mai ales, dâmburi și denivelări care la viteză, se transformă în adevărate trambuline. Aici vine inconștiența șoferilor: aproape nimeni nu ia aminte la indicatoarele ce arată starea drumului și viteza maximă. Șoferii- mai ales cei din zonă și cu ,,mașini tari”, apasă pedala de accelerație și mașina zboară. Din păcate, de foarte multe ori, în copac. Dovada: mulțimea crucilor de pe marginea drumului, mai ales pe porțiunea dintre Greoni și Oravița.
O fi el drumul drept, dar în nici un caz nu este pistă de concurs.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Un alt mort pe DN 57, drumul gropilor- a zburat cu mașina, de pe drum, direct în pom

  • 4 septembrie 2013 la 23:28
    Permalink

    sa platim taxa pt drumuri,si la anu se vor face,dar pana atunci merem la servis noi

  • 4 septembrie 2013 la 15:52
    Permalink

    Acel sector de drum DN57 nu este si nu va fi prioritatea nici unui guvern, deoarece nu exista interes pentru el circuland doar localnicii, pescarii si pietarii de la Biserica Alba si cam atat. Dar problema grava este ca autoritatile statului nu dau importanta nici celui mai important drum din judet DN6 pe care se afla cele doua centuri neutilizabile (Domasnea si Caransebes), acest drum european leaga capitalele Europei intre ele Atena-Sofia-Budapesta si trebuie sa ne mandrim cu acel drum, dar se stie in toata Europa ca in Caransebes se cere dijma ca sa iti continui drumul spre destinatie si am ajuns o rusine a Europei.

Comentariile sunt închise.