Un băiat din Sălaj, a fost declarat cel mai bun student din anul I arhitectură în Marea Britanie

Singurul băiat din Sălaj care a reuşit să promoveze anul trecut examenul de bacalaureat cu media 10, George Michael Pop, este astăzi un student de top în Marea Britanie, unde tocmai a fost declarat cel mai bun student din an.

Tinerii valoroşi ai României îşi confirmă valoarea şi în străinătate, acolo unde aleg, mulţi dintre ei, să urmeze studiile universitare după absolvirea liceului. Este şi cazul lui George Michael Pop, care a absolvit în 2014 Colegiul Naţional ”Simion Bărnuţiu” din Şimleu Silvaniei şi care a fost unul dintre cei patru candidaţi din Sălaj – singurul băiat – care a promovat examenul de bacalaureat cu media 10.

Olimpic naţional la limba şi literatura română, George a ales să studieze, după terminarea liceului, arhitectura la University of Portsmouth, Marea Britanie. Tânărul din Şimleu Silvaniei face performanţă şi în Regat. Dintr-o postare făcută pe Facebook, aflăm că George tocmai a primit ”Chapel Bequest Prize” pentru cel mai bun student din anul I arhitectură.

http://www.regatulunit.com/un-baiat-din-salaj-a-fost-declarat-cel-mai-bun-student-din-anul-i-arhitectura-in-marea-britanie/

Comentarii

comentarii