Un bocșean – campion la Paris – Valentin Bosioc a reușit o performanță extraordinară

Fratele antrenorului de handbal Bogdan Ionuț Bosioc, Valentin Bosioc a reușit o performanță extraordinară, devenind Campion Musclemania Paris la prima participare.
487628_509758505757037_1795849310_n
În timp ce fratele lui pregătea câteva grupe de fete la handbal în Bocșa, Valentin a devenit vicecampion național și campion la Musclemania Paris, la culturism clasic, acesta fiind cel mai prestigios eveniment de gen din Europa. La ediția de anul acesta au participat peste 200 de participanți, dintre care Valentin Bosioc a reușit să ocupe cel mai înalt loc pe podium, la categoria lui, la competiția organizată de Federația americană Musclemania & Fitness Universe.
musclemania-2-1
Prima competiție oficială de anul acesta la care a ocupat un loc pe podium a fost Campionatul Național de Culturism și Fitness – etapa zonală, în luna martie, la care bocșeanul nostru a ocupat locul 3, loc care i-a asigurat participarea la faza națională a competiției, fază în care, la sfârșitul lunii septembrie, a ocupat treapta a doua a podiumului, devenind astfel vicecampion la culturism clasic, la prima participare la un campionat național. Cel de-al treilea concurs a fost Musclemania Paris, la care urmând ascensiunea pe podium la celelalte concursuri, Valentin a ocupat prima poziție la categoria lui, devenind Campion Musclemania la Paris, o titulatură extrem de importantă, la cel mai mare eveniment de acest fel din Europa.
open-mm
Bocșeanul Valentin Bosioc este instructor fitness, antrenor personal și tehnician nutriționist cu acreditări recunoscute pe plan național și internațional. A practicat sportul din tinerețe, începând cu trasul de fiare, judo, box, fotbal, rugby, aikido și lista poate să continue. Deși este inginer, pasiunea pentru sport și mișcare a făcut să transforme, după 13 ani de învățat ca autodidact și de experimentat pe propria persoană ce înseamnă să faci „sport cu cap”, un hobby într-un stil de viață și o profesie.
open-musclemania
Motto-ul după care se ghidează este: Toate bune, spor(t) în toate!

Preluare metalulbocsa.wordpress.com


Citeste si alte materiale deoebit de interesante cu un simplu clik AICI:https://metalulbocsa.wordpress.com/2015/10/20/un-bocsean-campion-la-paris/

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Un bocșean – campion la Paris – Valentin Bosioc a reușit o performanță extraordinară

  • 20 octombrie 2015 la 23:47
    Permalink

    CU tot dragul si ori de cate ori ai nevoie de ajutorul nostru , iti suntem aproape.

  • 20 octombrie 2015 la 22:23
    Permalink

    Va multumesc pentru promovare!Claudiu Muresan – administror pagina de facebook si blog Metalul Bocsa

Comentariile sunt închise.