Un cărășan la Adunarea Generală a PES activists România (P)

Comunicat de presă

Marius Balean, presedintele TSD Resita, presedinte-coordonator judetean PES activists Caras-Severin, a participat recent la Adunarea Generală a PES activists România

Marius Balean, presedinte-coordonator judetean PES activists Caras-Severin, a participat la finalul săptămânii la Adunarea Generală a PES activists România în cadrul căreia au fost lansate propunerile organizatiei pentru statutul PSD, solutiile europene la reformele institutionale ce urmează a avea loc si care a desemnat noua conducere natională a organizatiei.

„Acest eveniment a reconfirmat faptul că PES activists Românai este cea mai puternică miscare politică europeană din România si că am reusit să devenim cea mai importantă structură de acest tip din întreaga retea de peste 80.000 de activisti PES din toată Europa.
Organizatia PES activists Caras-Severin numără în prezent peste 200 de membri si simpatizanti ceea ce demonstrează din nou faptul că la nivelul organizatiei judetene a PSD există foarte multe persoane interesate de temele, dezbaterile si proiectele europene” a precizat reprezentantul judetului Caras-Severin la Adunarea Generală.

În cadrul evenimentului a fost de asemenea ales presedintele-coordonator national al PES activists România în persoana europarlamentarului PSD Victor Negrescu.
Liderul organizatiei a adresat multumiri celor peste 7000 de membri ai PES Activists România, precum si conducerii Partidului Social Democrat, reafirmându-si totodată angajamentul de a duce la îndeplinire toate obiectivele PES Activists România.

„Le multumesc tuturor pentru sprijin, pentru încredere si pentru prilejul pe care mi l-au acordat de a coordona în continuare activitatea PES Activists România.
Avem multe de făcut, atât pentru modernizarea si întărirea social-democratiei românesti, cât si pentru promovarea politicilor europene în tară. Am înaintat deja propunerile PES Activists România pentru o stângă europeană, am subliniat unde activitatea social-democratiei românesti poate să devină mai eficientă si am propus solutii europene pe teme cheie precum cea legată de finantarea partidelor. Trebuie să mergem înainte si să îndeplinim toate aceste deziderate.

De asemenea, trebuie să lucrăm împreună în continuare pentru a creste rolul organizatiei noastre, inclusiv în interiorul PSD. Avem nevoie de o recunoastere mai mare în statutul partidului si cred că tot ceea ce însemnăm ne oferă acest prilej: avem peste 7000 de membri în toate judetele – oameni dedicati si implicati, care nu figurează doar pe hârtie; am început dezbaterile pe temele europene încă din 2007, atunci când acestea nu erau de actualitate ca astăzi; ne-am implicat puternic în toate campaniile electorale; am promovat legăturile social-democratiei din România cu stânga europeană.

Am încredere că vom reusi curând această consolidare în interiorul PSD si doresc să multumesc, pe această cale, conducerii partidului pentru că sustine acest demers al nostru de recunoastere mai largă în statutul PSD”, a afirmat europarlamentarul Victor Negrescu, presedintele PES Activists România.

În cadrul adunării generale a PES presedinte-coordonator judetean PES activists Caras-Severin, a fost de asemenea votată întreaga echipă natională de conducere: secretarul general, prim-vicepresedintele, 10 vicepresedinti, Presedintele Consiliului National, purtătorul de cuvânt.
Cu aceasta ocazie, Marius Balean, presedinte-coordonator judetean PES activists Caras-Severin, a fost ales in functia de Prim-vicepresedinte al PES Activists Romania

Biroul de presa al PSD Caras-Severin (P)

Comentarii

comentarii