Diverse

Un carasan și-a urcat mașina pe o remorcă plină cu bagaje, pe o autostrada în Ungaria?

O ştire scrisă de nişte ziarişti amatori din Ungaria, a făcut din nou senzaţie şi a aruncat o pată de noroi asupra şoferilor romani. Mai grav este faptul că această ştire, a fost preluată de alţi jurnalişti, romani de data asta şi aruncată în spaţiul public. Iată cum se prezintă faptele:

,,Un șofer român cu numere de Caras Severin la autoturism, a circulat pe o autostradă din Ungaria tractând o mașină urcată pe o remorcă plină cu bagaje. Reacția virulentă a șoferilor din trafic a atras atenția atât a presei, cât și a poliției.

Românul a fost fotografiat de un șofer în timp ce circula pe Autostrada M7 din Ungaria.

Șoferii au privit cu groază către platforma încărcată cu bagaje, peste care a fost urcat un Volkswagen Polo care pare a fi înmatriculat în Bulgaria. Platforma pe care avea avea întreaga încărcătură avea în schimb număr de Caraș-Severin.

La vederea fotografiei care a fost postată de un martor pe Facebook, ziarul Origo a întrebat poliția maghiară, care a spus că nu mai este vorba despre o simplă infracțiune rutieră, ci de suspiciune de crimă”.

Şi acum, iată cum stau lucrurile de fapt: remorca este una în sistem supraetajat, adică cu două etaje. În rest, totul este o chestie de iluzie optică şi cât de prost poţi să fii ca să îţi închipui aşa ceva. Cât despre profesionalismul celor care au aruncat aceasta petardă într-o balegă, ce să mai spui? Să le fie ruşine!

Redactia infocs.ro

Comentarii

comentarii