Un nou lot de ,,recruți” la cazarma ,,Popa Șapcă” – Şase mandate de arestare puse în executare

arestat dubaÎn cursul zilei de 13 ianuarie, poliţişti de investigaţii criminale au identificat şi reţinut cinci bărbaţi pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei închisorii.
Un alt bărbat urmărit internaţional a primit mandat de arestare preventivă şi urmează să fie extrădat. Autorităţile austriece au emis pe numele lui N.ROBERT, de 42 ani, din Timişoara, un mandat european de arestare pentru infracţiunea de tâlhărie. Poliţişti de investigaţii criminale şi poliţie transporturi l-au identificat şi reţinut pe bărbat în Gara Nord din Municipiul Reşiţa în seara zilei de 12 ianuarie.
Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior Curtea de Apel Timişoara a emis un mandat de arestare preventivă pentru 5 zile, urmând a fi extrădat.
Pe aleea Tuşnad din municipiul Reşiţa, poliţiştii i-au reţinut pe P.CRISTIAN şi P.VALENTIN, ambii de 28 ani, din Reşiţa, fiind condamnaţi la 5 respectiv 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În luna decembrie 2013 Judecătoria Reşiţa a emis mandatele de executare a pedepsei închisorii pentru cei doi, aceştia fiind daţi în urmărire naţională.
De la un centru al persoanelor fără adăpost din Caransebeş, poliţiştii l-au reţinut pe B.GHEORGHE, în vârstă de 22 ani, pe numele căruia Judecătoria Caransebeş a emis, în data de 13.01.2014, un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 6 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat dintr-o societate comercială.
Tot judecătoria Caransebeş a emis în data de 13.01.2014 un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 8 luni prin care M.ION, în vârstă de 37 ani, a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei.
Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu l-au reţinut pe G.CIPRIAN, în vârstă de 29 ani, care a fost condamnat la doi ani şi trei luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat dintr-o societate comercială. Mandatul a fost emis de Judecătoria Caransebeş în data de 13.01.2014.
Bărbaţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă urmând a fi transferaţi la penitenciar în vederea executării întregii pedepse.

Comentarii

comentarii