Un nou lot de vaccin AstraZeneca a ajuns la Reșița VIDEO

Agenția Europeană a Medicamentului a ajuns la concluzia că vaccinul Oxford-AstraZeneca împotriva COVID-19 este sigur și eficient. România a continuat imunizarea cu acest ser. În Banatul de munte există două centre de vaccinare cu Astra Zeneca, iar până în prezent au fost administrate 1.500 de doze.

Noi doze din serul produs de compania anglo-suedeză AstraZeneca, au ajuns în Caraș-Severin. Este vorba despre 280 de doze care au ajuns la Centrele de la Colegiul Economic al Banatului Montan și Școala Gimnazială Mihai Peia, ambele din Reșița. Din lotul care a ridicat suspiciuni din partea mai multor țări, în Banatul de munte au fost administrate în luna februarie 1.190 de doze.

În cursul zilei de ieri, Agenția Europeană a Medicamentului a ajuns la concluzia că vaccinul AstraZenecaeste sigur și eficient. Medicii de la centrele de vaccinare AstraZeneca din Reșița, spun că până în momentul de față nu au înregistrat reacții severe majore. Cetățenii au reclamat efecte secundare comune: febră, dureri la locul adminitrării, dureri de cap sau oboseală. 

Astăzi, în Caraș-Severin mai erau disponibile pentru programare aproximativ 700 de locuri, numai pentru vaccin AstraZeneca, în centrele de la Colegiul Economic al Banatului Montan și de la Școala Gimnazială Mihai Peia, ambele din Reșița.

Comentarii

comentarii

One thought on “Un nou lot de vaccin AstraZeneca a ajuns la Reșița VIDEO

Comentariile sunt închise.