Un nou scandal pe teme sexuale în care este implicată o fetiță de doar 3 ani și 9 luni a izbucnit în Caraș Severin VIDEO

Un nou scandal pe teme sexuale în care este implicată o fetiță de doar 3 ani și 9 luni a izbucnit în Caraș Severin și are răsfrângere și în județul Timiș.

Totul a pornit de la declarațiile unui tată care spune că fiica sa a fost violată (agresată sexual) de mama și actualul său concubin. Povestea a început în luna decembrie a anului 2022 și a continuat la judecătoriile din Caraș Severin și Timiș.

Tatăl biologic care este despărțit de mama fetiței spune că a descoperit toată această grozăvie în luna ianuarie 2023 atunci când conform înțelegerilor stabilite de instant dintre el și fosta soție, fetița se afla la domiciliul său din Timișoara. Omul spune că ar fi fost sunat la Timișoara de asistenta medicală de la grădinița din Mehadia care i-ar fi spus că  Antonia – fiica celor doi –  este apatică, vomita, nu are un comportament adecvat. Măran – tatăl biologic i-a spus mamei fetei că cea mica este răcită și nu se simte bine și că ar vrea să o ducă la un medic pentru niște investigații, lucru cu care femeia a fost de acord.

 

Numai că în loc de analize și investigații medicale, fetița ar fi fost supusă unor controale de natură psihologică și chiar de natură medico-legală. Astfel, tatăl fetei ar fi aflat de la fiica sa de 3 ani și 9 luni că fost violată (agresată sexual) de mama și actualul său concubin.

 

Tatăl spune că Antonia – fetița de 3 ani și 9 luni – i-a povestit într-un weekend, că a pupat organul sexual al iubitului mamei – asta în timp ce mama ei stătea pe un fotoliu și își baga degetele în vagin. Tatăl nu a mai dus fata înapoi la mama sa, ci a dus-o la medic și i-a făcut analize, expertize, a mers la psiholog și a ajuns la concluzia  că fetița sa a fost violată. A sunat la poliție și la DGPC și de aici s-a ajuns în instanță. Acum, cauza se judecată la Judecătoria Caransebeș. Pentru că tatăl a câștigat prin tot felul de ordonanțe ca fata sa rămână la el, Judecătoria Timișoara a decis totuși că fata sa se audă la telefon cu mama ei în fiecare zi într- un anumit interval orar.

 

Mama și concubinul acesteia nu au fost reținuti sau altceva, nu s-a luat absolut nici o măsură legală împotriva lor. Au doar calitatea de suspecți. În 5 martie 2024 a avut loc la Timișoara un nou proces iar instant a decis ca mama să aibă dreptul ca zilnic să vorbească cu fiica sa la telefon – lucru cu care fostul ei soț nu este de acord și – ori nu răspunde la telefon ori închide aparatul.

Aceasta este varianta tatălui și a situației prezentată de el. Tatăl este șofer pe tir și face curse internaționale, actuala lui sotie este de profesie psiholog și lucrează ca educatoare și împreună mai au un băiețel de 3 luni. Fetița, Antonia, este la ei din ianuarie 2023.

Varianta fostei soții și mama fetiței este cu totul alta. Femeia spune că s-a despărțit de tatăl fetiței în urmă cu câțiva ani fiindcă acesta avea un comportament agresiv, nu aducea bani acasă și era nevoită să ceară bani de la mama ei și de la rude pentru laptele fetiței și pentru hrana lor și ce mai avea nevoie. Acest lucru este susținut și de mama femeii – bunica fetiței. Femeia a obținut divorțul și custodia fetiței, a acceptat condițiile puse de instant ca tatăl să își vadă fetița până când a apărut această problemă. Atât ea cât și concubinul ei – fost prieten din copilărie cu fostul soț, resping toate aceste acuzații. Ba mai mult, atât ea cât și concubinul ei, spun că au ajuns inculpați fără să fie interogați sau anchetați de procurorul de caz pe care nu l-au văzut niciodată. Ba mai mult, cei doi spun că nu au știut absolut nimic de investigațiile medicale și de altă natură la care a fost supusă fiica sa. Deci, fără acordul ei. Ei I s-a spus ca cea mica este răcită și de aia merge tatăl la medic cu ea. Mama fetei desființează aproape tot ce a spus fostul său soț. Asistenta medicală de la grădiniță neagă categoric că ar fi avut vreo discuție cu tatăl fetei în care să-i spună acestuia că ,,fetița are un comportament ciudat sau că ar prezenta urme de violență fizică sau psihică”. Dețină o înregistrare video de la asistenta medicală cu declarația acesteia.

Ba mai mult, fetiței I s-a spus că mama ei a murit și în pofida deciziei instanței de la Timișoara, nu I se dă dreptul să vorbească cu fata ei nici măcar la telefon. Femeia mai spune că toate așa zisele investigații medicale și psihologice la care a fost supusă cea mică, au fost făcute online prin whatsup sau facebook. Femeia mai spune că toate declarațiile și mărturisirile cu tentă sexuale făcute de copilă i-au fost ,,puse acesteia în gură” de către concubina tatălui fetei care este de profesie psiholog. Lucru confirmat și de către grefier în sala de judecată. Adică declarațiile au fost de genul: ,,așa este nenea te-a pus să-I pupi penisul? La care răspunsul fetiței era: ,,Da”. Sau, așa este că mami își băga degetele în păsărică? Iar fetița răspundea cu ,,Da”! Mai exact, fetiței îi erau sugerate răspunsurile.

La rândul său, concubinul mamei fetei, face acuzații foarte grave acuzându-l pe fostul soț al concubinei sale că i-ar fi incendiat casa de la Valea Bolvașnița ca să nu mai aibă unde locui cu mama și fetița ei. Acesta spune că atât el cât și mama fetei au fost supuși textului poligraf care a ieșit negativ și solicită și celeilalte părți să facă un test poligrafic.

 

Toate aceste declarații sunt susținute de avocata mamei fetiței – Ligia Munteanu din Caransebeș – cu acte, declarații și martori.

 

UPDATE 14 mart – În pofida acestor probe și declarații, la cererea procurorului de caz, mama fetiței și concubinul acesteia au fost reținuți azi de poliție urmând ca mâine să fie prezentați judecătorului cu propunerea de prelungire a stării de arest.

Comentarii

comentarii

One thought on “Un nou scandal pe teme sexuale în care este implicată o fetiță de doar 3 ani și 9 luni a izbucnit în Caraș Severin VIDEO

Comments are closed.