Un oltean din Mehedinți o făcu de oaie – A pupat în spate remorca unui TIR cu un SUV VIDEO

Un oltean din Mehedinți o făcu de oaie – A pupat în spate remorca unui TIR cu un SUV. Un accident mai puțin obișnuit, a avut loc la câțiva km de Caransebeș, pe DN6/E70, la intrarea într-o parcare. Mai multe echipaje de pompieri, polițiști și ambulanță, s-au deplasat de urgență, la locul accidentului. Din fericire, panica și spaima au fost mai mari decât realitatea. Nici o persoană nu a fost rănită.

Șoferul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, la un moment dat, a virat dreapta și a vrut să intre într-o parcare de TIR-uri, folosind semnalizarea corectă a autovehiculului. Numai că, șoferul unui SUV înmatriculat în județul Mehedinți și care mergea în același sens, nu a respectat distanța regulamentară și a intrat în coliziune cu  remorca automarfarului. SUV-ul a fost grav avariat, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest care a arătat zero în ambele cazuri.

Șoferul SUV-ului a fost sancționat pentru conducere imprudentă iar conducătorul mastodontului a fost amendat contravențional pentru nerespectarea timpilor de odihnă.

Comentarii

comentarii