Un oras devine curat cu fiecare dintre noi – Campanie de primavara la Bocsa

Incepand de vineri, 18.03.2016, cu incepere de la orele 10, va avea loc prima actiune din programul ,,Un oras devine curat cu fiecare dintre noi,, . Ceea ce isi propune acest program este sa curate orasul de deseurile depozitate necorespunzator pe strazi, prin parcuri sau pe albiile raurilor. Actiunea se va desfasura saptamanal, iar cei care iau parte la ea sunt: primaria, primarul Eugen Cismaneantu, consilierii locali, ONG-urile si scolile din oras.

Dorinta de a initia acest demers a venit pe fondul discutiilor purtate cu cetatenii orasului la intalnirile pe cartiere si a proiectului realizat de elevii clasei a XI-a C de la Liceul ‘’Tata Oancea” privind efectele nocive ale deseurilor asupra mediului si durata de descompunere a acestora.

Pentru a avea un oras mai curat, asa cum ni-l dorim cu totii, este de datoria noastra, a tuturor sa depozitam deseurile in locurile special amenajate si sa contribuim la mentinerea curateniei.
Pe langa institutiile din Bocsa enumerate mai sus, care ne vor sustine in programul ,,Un oras devine curat cu fiecare dintre noi” , asteptam alaturi de noi saptamanal pe toti cei care doresc sa dea o mana de ajutor. Eu voi fi prezent la fiecare din aceste actiuni pentru ca imi doresc sa transformam orasul nostru din toate punctele de vedere. Voi anunta pe pagina mea oficiala de Facebook locatia unde se va face curatenie pentru fiecare saptamana in parte.

Cu stima,
Primarul orasului Bocsa, Eugen Cismaneantu

Comentarii

comentarii