Politie

Un puternic incendiu a avut loc in Doclin la o gospodarie

Un puternic incendiu a avut loc in Doclin la o gospodarie. Pentru stingerea flacarilor au intervenit două echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita si SVSU Doclin. Cauza probabila de producere a incendiului este un scurtcircuit electric.

In incendiu a fost distrusa, aproape in totalitate, o constructie cu o suprafata de aproximativ 100 mp, compusa din bucatarie de vara si doua debarale. Pentru evitarea producerii unei explozii, pompierii militari au evacuat o butelie incarcata cu gaz din incinta cladirii.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, dar pagubele produse sunt estimate la 17.000 lei.

Doua ore mai tarziu, unul din echipajele care au intervenit pentru lichidarea incendiului, s-a deplasat de urgenta in sat Ersig, comuna Vermes, unde a fost anuntat, prin apel 112, un incendiu la tabloul electric al unei gospodarii. In incendiul cauzat se pare, tot de un scurtcircuit electric, au ars tabloul electric, aproximativ 4 mp de vata minerala izolanta si 5 ml cablu electric. La fata locului au actionat si un echipaj al furnizorului de energie electrica si membri SVSU Vermes.

Comentarii

comentarii