VIDEO 25 De ani de prietenie, un sfert de veac de amiciție la Caransebeș

De 25 de ani intre municipalitatea din Caransebes si organizația „Rumanien-Aktion Aaachen Nordwest”, Caritas exista un parteneriat prin care mii de oameni au fost ajutati ajutați, au avut loc sute de inițiative caritabile în sănătate, educație și protecție socială. La implinirea celor 25 de ani la Caransebes a avut loc o manifestare jubiliara.

„Primiți un mulțumesc din adâncul sufletului din partea cetățenilor Caransebeșului. Sărbătorim nunta de argint și sunt sigur că vom rămâne mulți ani împreună. Ce face întreaga comunitate catolică din Caransebeș, ca implicare și mobilizare, este un exemplu pentru noi, ca administrație locală”, le-a transmis primarul Marcel Vela oaspeților germani.

„Voi duce mesajul dumneavoastră la Aachen, pentru a ajunge în toate parohiile care ne ajută în proiectele noastre. Vă pot spune că sunt foarte mulți oameni acolo inoculați cu «virusul» Banat”, a spus la randul sau Rolf Igel, promotorul, alături de soția sa, Brigitte, al proiectelor caritabile ale celor din Aachen pentru urbea gugulană.

La final, primarul Marcel Vela a primit din partea oaspeților germani medalia „Carol cel Mare”, iar edilul le-a înmânat diploma jubiliară pentru cei 25 de ani de implicare în viața Caransebeșului.

Comentarii

comentarii