Un singur candidat la concursul pentru functia de inspector școlar general

Din nou şi iarăşi se repetă povestea cu şefia la Inspectoratul şcolar. Mai exact, din câţi dascăli sunt în judeţ, doar Adrian Doxan a luat taurul de coarne şi singurul candidat pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin. În fine, asta este! NU o spunem cu răutate sau gânduri ascunse, dar ca să folosim un termen ,,academic” da ,,cam nașpa chestia asta” şi lasă loc la interpretări. În Caras Severin exista un precedent, toată lumea ştie că un caz similar s-a petrecut pe vremea fostului inspector general, profesorul Nicolae Grindeanu, când ani de zile, la concursurile organizate pentru şefia ISJ, nu se prezenţa decât un singur candidat: domnia sa. Au curs valuri de cerneală pe tema asta, așa că, nu are rost să o mai luăm de la capăt

În alta ordine de idei, să ne amintim că profesorul Doxan a mai ocupat această funcţie, a fost directorul unuia dintre cele mai prestigioase colegii din judeţ, are rutina postului şi mai ales, este tânăr.

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice organizează în data de 12 august concurs de ocupare a funcției de inspector școlar general pentru Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin. În perioada 14-28 iulie a avut loc depunerea dosarelor și pentru Caras Severin, s-a depus un singur dosar pentru acest post fiind vorba de actualul inspector general, Adrian Doxan, cel care a ocupat funcția după plecarea lui Nicolae Grindeanu.

În data de 16 august a fost programat inițial și concursul pentru funcțiile de inspectori școlari generali adjuncți, dar ministerul a amânat acest concurs pentru perioada 19-22 septembrie.

Comentarii

comentarii