Un strop ce ocultism, Horoscop 2015 pentru toate zodiile

Este un an potrivit schimbarilor majore. Posibilitatile de dezvoltare personala si profesionala sunt notabile, bine fiind sa iti stabilesti chiar din primele zile ale anului obiective clare. Caruselul de evenimente in care vei fi implicat iti va aduce personaje noi in preajma si te va ajuta sa intelegi ce iti este cu adevarat de folos.

Ai sanse minunate de a-ti dezvolta mentalul superior, prin activitati si programe de instruire care te vor antrena pe termen lung. Imbunatatirea sistemului de valori va fi posibila, fie prin studiul unor discipline filozofice si religioase despre culturi si civilizatii straine, fie prin lecturarea unor carti celebre despre aventura numita viata.

Calatoriile pe distante lungi vor capata o noua coloratura, in sensul ca se vor desfasura cu o tema precisa: calatorii pentru studiu, documentare, schimb de informatii intr-un cadru oficial cu parteneri straini. Chiar si in calatoriile de agrement vei constata ca ai ceva nou de invatat.

Sanatatea este vulnerabila, insa partea pozitiva este ca absolut orice neplacere se poate ameliora spectaculos. Recomandabil este sa imbini terapiile alopate cu cele naturiste si sa adopti un stil de viata sanatos si potrivit tie.

Cele patru eclipse care vor avea loc in 2015, pe axele Pesti-Fecioara si Balanta-Berbec iti vor deschide culoare deosebite in sectoarele sanatatii, ale relatiilor cu ceilalti si ale muncii. Nu in ultimul rand, personalitatea ta, felul de a actiona si reactiona in fata provocarilor vietii se va imbunatati vizibil. Spre finele anului 2015, cei dragi vor spune cu mandrie despre tine ca ai facut progrese mari in toate privintele. Iar tu trebuie doar sa te mobilizezi in directiile de viata potrivite si sa primesti cu bratele deschise tot ce iti ofera contextul in care iti desfasori viata.

Relatiile Berbecului in 2015

Pentru ca in primul rand ai sanse sa iti schimbi personalitatea, felul in care abordezi totul si relatiile tale se vor schimba. Vei simti tensiuni in relatiile cu prietenii, protectorii sau admiratorii tai in intervalul 22 ianuarie – 11 februarie, deoarece contextul astral predispune la bulversare mentala, neintelegeri si vorbe spuse la repezeala. Posibil ca in urma evenimentelor din primele doua luni ale anului, in preajma datei de 20 martie, cand se va forma eclipsa partiala de Soare in Semnul Pestilor, sa simti imboldul de a renunta la planurile vechi, la relatiile care nu te mai inspira, orientandu-te totodata spre alte proiecte personale sau profesionale.

Din a doua parte a lunii aprilie pana in preajma datei de 12 iunie relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tumultoase, aducatoare de informatii pretioase, dar si de calatorii diverse pe distante scurte. Se recomanda prudenta in perioada 19 mai – 12 iunie, deoarece activitatile intelectuale, dialogurile sunt din nou viciate si cu greu te poti intelege cu ceilalti. Insa si ei la randul lor te vor intelege mai greu sau deloc.

Relatiile parteneriale au un grad mare de instabilitate. Posibile schimbari in relatia de cuplu, fie de ritm de viata in doi, fie pur si simplu tu decizi sa parasesti relatia macar pentru o vreme, pentru a-ti limpezi gandurile. Eclipsa totala de Luna ce se va forma in preajma datei de 4 aprilie in Semnul Balantei iti va semnala faptul ca trebuie sa inchei, fie o colaborare profesionala, fie o relatie cu un partener de viata, pentru ca de acum incolo nu iti mai sunt de folos. Intervalul 18 septembrie – 9 octombrie aduce iarasi predispozitii spre o comunicare defectuoasa, ruperi de contracte, incalcarea promisiunilor, razgandiri in toate privintele.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt activate pe tot parcursul anului. Suisuri, coborasuri, situatii amuzante, altele neplacute, oricum nu te vei plictisi. Felul in care abordezi capitolul amoros necesita schimbari majore. Gusturile tale in materie de iubire fluctueaza mult. Ba esti dragut, atent cu cei dragi, ba te apuca furiile si iti manifesti o latura mai putin agreabila a personalitatii tale. Controleaza-te, deoarece risti sa strici relatii si situatii bune. Totusi, intervalul 1 august – 5 septembrie iti poate aduce aminte de iubiri trecute, persoane dragi de care nu mai stiai nimic de multa vreme. Aceste persoane pot reveni in chip misterios in preajma ta, oferindu-ti clipe de neuitat. Insa, pe de alta parte, relatia sentimentala actuala se poate destrama, pentru ca dai dovada de prea multa nestatornicie. Daca vrei sa te implici intr-o noua relatie amoroasa, perioada propice este cuprinsa in intervalul 10 octobmbrie – 31 decembrie. Poate intra in discutie aparitia unui copil sau abordarea activitatilor alaturi de generatiile mai tinere decat tine.

Domeniul profesional

Pana in luna iulie sunt posibile tot soiul de situatii bulversante la locul de munca. Temerile legate de conditiile de munca, salarizare, relatii colegiale sau cu sefii sunt accentuate. Vor fi momente cand iti va fi mai greu sa te integrezi in anturajul profesional, sa simti ca faci parte dintr-un colectiv de lucru. Totusi vor fi si situatii bune, perioade in care vei munci cu placere alaturi de ceilalti. Sustinerea sefilor va fi discreta si, fara sa iti dai seama, acestia iti vor coordona activitatea profesionala in directii greu de anticipat. Mai mult antren vei simti in relatiile colegiale sau in cazul in care ai subalterni.

Activitatea profesionala in sine se va diversifica mult si bine. Dupa 12 august se vor deschide culoare importante in profesie. Te poti orienta catre un nou loc de munca, noi activitati profesionale sau pur si simplu te poti gandi la o noua profesie.

Luna septembrie este foarte importanta la capitolul profesional, deoarce se produc doua eclipse, respectiv pe 13 septembrie va avea loc o eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei, iar pe 28 septembrie o eclipsa totala de Luna in Semnul tau zodiacal, Berbec. In preajma datei de 13 septembrie vor aparea mugurii schimbarilor profesionale, direct la locul de munca, iar in preajma datei de 28 septembrie ai sanse bune de a-ti alege o noua directie sociala, de a face schimbari majore in felul in care te raportezi la munca si la implicatiile ei.

Toate acestea vor atrage dupa sine si modificari salariale. Castigurile vor fi modeste, dar suficiente incat sa duci un trai indestulator. Perioada austera, mai ales in ceea ce priveste banii si bunurile pe care le folosesti si adminstrezi impreuna cu altii, este 14 iunie – 17 septembrie.

TAUR

Este un an cu schimbari majore in sectoarele domestic, amor, ca si in cel al relationarii cu generatiile tinere. Totusi se contureaza liniste, capacitate buna de a face fata tuturor provocarilor, de a te integra usor in orice mediu, fie familial, fie profesional. Este bine ca, din cand in cand, sa meditezi asupra evenimentelor din ultimii trei ani, in special in sectorul relatiilor parteneriale si al relatiilor cu sefii. Astfel vei descoperi amanunte date uitarii sau neglijate la vremea lor, amanunte care, pe parcursul anului 2015, te vor ajuta sa descurci itele tuturor evenimentelor in care vei fi implicat. Pune-ti in evidenta experienta de viata acumulata si totul se va desfasura in favoarea ta.

Contextele astrale ce se vor construi pe parcursul anului iti vor indrepta atentia si eforturile mai mult inspre latura personala, intima a vietii. In special acasa, in familie, se produc schimbari majore, care vor avea efecte pe termen lung. De asemenea, relatiile sentimentale vor cunoaste alte dimensiuni. Pasiunile si hobby-urile neglijate de atata amar de vreme, acum te vor acapara mult si bine. Recomandabil este sa te afunzi in mod regulat in activitati creative, deoarece ai sanse deosebite de a realiza adevarate opere de arta.

Sanatatea ramane in continuare vulnerabila pe segmentele capului si aparatului renal. Iti este de mare folos un stil de viata sanatos, informarea corecta si permanenta asupra starii de sanatate a organismului tau si nu in ultimul rand, compania celor dragi.

Cele patru eclipse care vor avea loc in 2015, pe axele Pesti-Fecioara si Balanta-Berbec iti vor deschide culoare importante in relatiile cu prietenii, protectorii, la serviciu, in capitolul amoros, dar si in abordarea vietii prin cai asa-zise neconventionale. Multe informatii deosebite vei primi in starea de vis, prin meditatii in locuri sfinte sau in calatorii.

Relatiile Taurului in 2015

Relatiile cu prietenii sunt incitante, dar te atrag printr-un farmec anume si mister. Din 12 ianuarie si pana pe 20 februarie se intrezaresc discutii si intalniri fructuoase, dar sunt posibile si conflicte si certuri din te miri ce. Este adevarat ca sunt persoane deosebite, poate chiar erudite, cu o vasta cultura, insa ceva este ocultat, cenzurat. Eclipsa partiala de Soare care se produce in preajma datei de 20 martie iti aduce noutati in aceste tipuri de relatii, insa fii prudent. Unii se pot indeparta de tine definitiv. La serviciu altii isi pot retrage sustinerea profesionala pe care ti-au acordat-o pana acum. Amalgamul de stari personale si situatii nedefinite clar iti vor da de furca.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt bune in intervalul 8 mai – 5 iunie. Iti sunt favorizate calatoriile pe distante scurte, fie vizitandu-i pe cei dragi, fie venind ei la tine, fie mergand impreuna in locuri frumoase sau intreprinzand actiuni comune pentru amuzament si relaxare. Negura poate aparea in intervalul 25 iunie – 8 august, in sensul ca foarte usor se poate ajunge la discutii zgomotoase sau chiar despartiri definitive de unii apropiati.

Relatiile cu membrii familiei sunt fluctuante si sensibile. Se produc schimbari majore in forul interior al tuturor celor care alcatuiesc neamul tau, familia in care te-ai nascut, dar si familia pe care ai format-o alaturi de cineva. Tu, la randul tau, incet, dar sigur te vei raporta altfel la tot ce tine de relatii familiale, chestiuni domestice, aspecte patrimoniale. Diferendele de opinii ies mult in evidenta, dar cu putin efort si bunavointa le poti aplana cu succes. Sunt posibile schimbari in spatiul domestic, achizitionarea unor bunuri imobiliare sau rezolvarea unor chestiuni care vizeaza mostenirile. Exista si varianta sa te muti in alta locatie.

Relatiile amoroase sunt condimentate din plin pe tot parcusul anului. Cheful de amor, veselia de care dai dovada din cand in cand, dorinta de a-ti dedica timp, efort si resurse materiale unui hobby vor predomina in a doua parte a anului. Posibil sa apara iubiri din trecut in intervalul 19 iulie – 9 octombrie. La fel de bine te poti desparti definitiv de un partener de amor sau de distractii. Legat de acesta, fie descoperi niscai secrete bine ascunse si neplacute, fie pur si simplu iti doresti un personaj nou alaturi de care sa incepi o relatie, bazata pe sinceritate, deschidere sufleteasca si mentala.

In preajma datei de 13 septembrie se formeaza eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei, oferindu-ti sanse deosebite de a te indragosti, de a reformula o relatie mai veche care inca te atrage, dar si de a te gandi la copii. De la acest moment incolo este bine sa iti orientezi, macar din cand in cand, atentia si eforturile catre activitati legate de copii, pentru ca te ajuta sa iti pastrezi tonusul, iar tu la randul tau le poti oferi sprijin si indrumare in problemele lor.

Relatiile parteneriale vor fi destul de linistite, insa in intervalul 14 iunie – 19 septembrie se vor reitera ultimele aspecte ramase nerezolvate sau neintelese, in urma evenimentelor petrecute atat in relatia de cuplu, cat si in relatiile de colaborare profesionala, din toamna lui 2012 incoace. Fii prudent si rezolva toate diferendele.

Domeniul profesional

La serviciu, principalul inconvenient va fi comunicarea. Lunile ianuarie si februarie iti aduc multa zarva in relatiile cu sefii, dar si colegii iti dau de furca. Sunt posible discutii aprinse cu reprezentantii oficiali ai unor institutii, cu partenerii profesionali, dar mai ales cu sefii tai directi. Sigur ca vor fi si situatii placute, momente in care iti vor fi apreciate eforturile depuse, insa vor fi de scurta durata. Un fel de una calda, una calduta si doua-trei reci, dupa care ciclul se reia. In intervalul 22 ianuarie – 11 februarie este bine sa eviti semnarea documentelor, luarea deciziilor importante sau discursurile publice, deoarece mentalul general este viciat si nimeni nu intelege nimic, nici macar de la propria persoana.

Intervalul 19 mai – 11 iunie poate aduce schimbari ale conditiilor de lucru, ale activitatii profesionale propriu-zise care vor atrage dupa sine modificari salariale, dar si de statut socio-profesional. Evita cheltuielile majore, investitiile si asocierile in afaceri. Și in aceasta perioada, una se gandeste, alta se spune si cu totul altceva se face.

Relatiile colegiale si modul de desfasurare al treburilor la serviciu sunt tensionate incepand cu 15 septembrie. Comunicare defectuoasa, conflicte ascunse, plus doua eclipse care te vor impulsiona sa te gandesti la un alt loc de munca sau chiar la schimbarea profesiei. In preajma datei de 4 aprilie se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul Balantei, moment in care se contureaza finalul unei etape profesionale, atat ca relatii de munca, cat si ca activitate propriu-zisa. Pe 28 septembrie se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul Pestilor, care iti va aminti de faptul ca este nevoie sa te feresti de grupurile formate ad-hoc la serviciu.

GEMENI

Accentele anului 2015 vor fi puse in domeniul relatiilor parteneriale, al colaborarilor, al raportarii tale personale la ceilalti si la provocarile vietii. Minunat este ca se imbunatateste vizibil sanatatea, relatiile de munca si modul de desfasurare al activitatilor de la serviciu.

Gandirea si comunicarea iti sunt bine sustinute. Toata perioada anului 2015 este propice dezvoltarii laturii educative, prin participarea la cursuri de scurta durata, prin calatorii tematice sau prin urmarea unui program de instruire personala sau profesionala intr-o alta locatie decat cea in care locuiesti de obicei.

Este bine sa iti indrepti atentia spre un hobby, pentru ca te-ar ajuta sa te exprimi din plin, fara rezerve, inhibitii sau credinte nepotrivite. De asemenea, in cadrul studiului sau desfasurarii activitatilor specifice unui hobby poti intalni persoane interesante, care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

In intervalul 14 iunie – 18 septembrie este bine sa revii asupra unor aspecte ale sanatatii care te-au necajit in ultimii trei ani. Posibil sa fii nevoit sa faci tot soiul de analize, sa te consulti cu diversi specialisti in sanatate sau pur si simplu sa iti revizuiesti din nou stilul de viata. Implica-te cu incredere in toate demersurile necesare imbunatatirii starii sanatatii tale, pentru ca ceea ce faci acum este o tusa importanta cu efecte pe termen lung. Și anume pentru urmatorii sapte, paisprezece sau chiar douazecisiopt de ani de acum incolo.

Cele patru eclipse care vor avea loc in 2015, pe axele Pesti-Fecioara si Balanta-Berbec iti vor crea efecte in domeniul profesional, al familiei, al relatiilor cu prietenii si in cele sentimentale. De retinut: tot ceea ce se petrece in plan profesional are repercusiuni asupra celui familial si invers; relatiile sentimentale vor fi foarte greu de delimitat clar de cele de prietenie, existand riscul unor confuzii majore.

Relatiile Gemenilor in 2015

Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat isi vor modifica termenii de desfasurare, in sensul ca vei deveni mult mai selectiv in a-ti alege sfatuitorii, ajutoarele sau cei carora li te vei destainui de acum incolo. Multe persoane considerate apropiate ani buni, vor disparea din sfera ta de interes, lucru de altfel foarte benefic. Vor veni in preajma ta alte situatii deosebite in care sa cunosti persoane noi, alaturi de care vei lega prietenii trainice si de buna calitate.

Intervalul 6 iunie – 8 octombrie iti aduce multe rasturnari de situatie, declaratii surpriza din partea unor apropiati sau reluarea unor discutii pe teme considerate de mult rezolvate. Se va dovedi faptul ca ai trecut mult prea usor, undeva, candva peste sentimentele cuiva drag sau poate peste o situatie dramatica a unei rude, iar acum este un fel de vreme a scadentei. Posibil ca aceste persoane sa aiba nevoie de ajutorul tau moral si material. Se recomanda prudenta in vorbe si gesturi pentru ca, foarte usor, cel mai mic si nevinovat gest al tau poate fi interpretat de catre ceilalti exact pe dos.

Relatiile cu membrii familiei, neamului din care te-ai nascut, dar si cu cei alaturi de care ai construit tu o familie noua sunt tensionate pana in preajma datei de 12 noiembrie. Chestiunile domestice, cele care privesc o mostenire sau bunuri comune, dar si principiile tale de viata si ale membrilor familiei vor fi supuse unor rasturnari de situatie greu de anticipat. Fiecare isi va modifica frecvent ideile, planurile, asa incat vei fi nevoit sa te adaptezi repede la situatiile nou ivite.

In preajma datei de 13 septembrie se va forma o eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei, oferindu-ti sanse deosebite de a-ti imbunatati relatiile familiale, de a aplana divergentele de opinie intre tine si cei dragi sau pentru materializarea unor planuri domestice coapte mai demult in cuptorul inimii tale.

Relatiile cu prietenii sunt accentuate in intervalul 20 februarie – 31 martie si in preajma formarii unei eclipse totale de Luna in Semnul Berbecului, pe 28 septembrie. In ambele cazuri sunt posibile destramari definitive ale unor relatii mai vechi, dar si aparitia unor personaje deosebite, care iti vor fi alaturi, in rolul de prieteni, multa vreme de acum incolo.

Relatiile sentimentale vor arata ca un mozaic, metaforic vorbind. Se intrezaresc evenimente interesante, pe care va trebui sa le iei in calcul, sa tragi concluzii si sa actionezi in consecinta. In preajma datei de 4 aprilie se va forma o eclipsa totala de Luna in Semnul Balantei, moment ce va marca un final de etapa sentimentala. O relatie veche, fie se reconfigureaza, fie se destrama definitiv. Comunicarea cu persoana iubita se face mai dificil, insa daca te straduiesti putin, daca inveti sa ai rabdare si sa intelegi ca, de multe ori, ceilalti nu pot tine pasul cu tine, atunci lucrurile se vor desfasura lin, fara neplaceri.

Domeniul profesional

Relatiile profesionale sunt destul de armonioase. In relatia cu sefii exista ceva animatie, dar numai in ianuarie si februarie. Situatii placute, in care iti vor fi recunoscute meritele, situatii mai putin placute in care vei fi tras la raspundere atat pentru gafele tale, cat si pentru cele ale colegilor. De avut in vedere faptul ca relatia ta cu sefii este una greu de definit, plina de iluzii, dar uneori apar si sclipiri interesante. Fii prudent in intervalul 12 ianuarie – 19 februarie, deoarece vei avea tendinta de a riposta la tot si la toate, in special la vorbele, gesturile, faptele sefilor sau reprezentantilor institutiilor oficiale.

Probabil ca in urma celor petrecute in plan profesional, la serviciu, in preajma datei de 20 martie, cand se va alcatui o eclipsa partiala de Soare in Semnul Pestilor, te vei decide sa abordezi cu totul altfel relatiile din campul muncii. Pe de alta parte, poate fi vorba despre un moment de glorie in care, datorita reusitelor tale profesionale din ultima vreme, sa fii avansat pe un post de raspundere, sa ti se incredinteze sarcini de lucru noi, cu efecte pe termen lung. Insa ai grija sa nu te supraestimezi acceptand orice, oricat.

Relatiile colegiale se imbunatatesc vizibil. Atentie ca acestia nu vad totdeauna cu ochi buni faptul ca te ai bine cu sefii. De aceea, recomandabil este sa te comporti frumos si sa eviti a manifesta aere de superioritate. Intervalul 14 iunie – 18 septembrie este important, pentru ca aduce sanse de consolidare a unor situatii de munca, la care ai depus din greu eforturi in ultimii trei ani.

RAC

Este un an care te predipsune la multa activitate de detaliu, rabdare, schimbarea atitudinii fata de munca si implicatiile ei. Starile tale de spirit se vor mentine intr-un ritm fluctuant insa, nativ, esti un maestru in a te descurca excelent cu ele. Capitolul amoros se imbunatateste, se va trage linie dupa evenimentele petrecute de trei ani incoace, simtind o mare usurare.

Insa se contureaza schimbari majore in planul muncii si al sanatatii. Recomandabil este sa vii in intampinarea acestora. Revizuieste-ti situatia profesionala si starea generala a sanatatii, doarece aceste segmente de viata sunt strans legate intre ele, sustinandu-se unul pe celalalt.

In continuare vor fi prezente in viata ta domeniile filozofice, spirituale, relatiile cu oameni de vaza in diverse domenii ale vietii. Meditatiile in locuri sfinte, calatoriile cu tema spirituala, lecturile religioase sau despre culturile si civilizatiile lumii contemporane vor fi refugiile tale mai mult sau mai putin secrete.

Totul este sa iti aranjezi programul zilnic astfel incat sa alternezi in permanenta orele de odihna, cele de studiu si cele de munca. Asta pentru ca organsimul tau va resimti din plin oboseala sau chiar accentuarea unor afectiuni mai vechi. Vizate sunt segmentele ficatului, soldurile, coapsele, dar si aparatul respirator.

Cele patru eclipse care vor avea loc in 2015, pe axele Pesti-Fecioara si Balanta-Berbec, te vor impulsiona sa iti schimbi sistemul valorilor morale, sa te apropii mai mult de oamenii de buna calitate, sa calatoresti in locuri frumoase, incarcate cu energie benefica si sa inchei o etapa socio-profesionala care si-a epuizat experientele pentru tine.

Relatiile Racului in 2015

Relatiile cu strainatatea iti aduc noutati in intervalul 12 ianuarie – 20 februarie. Sunt posibile discutii cu persoane aflate departe de granitele tarii, calatorii in strainatate sau demersuri necesare realizarii unui contract de colaborare cu parteneri straini. Frumos este faptul ca toate acestea iti vor lumina sufletul si chipul, iti vor deschide posibilitati noi de a-ti dezvolta spiritul.

In preajma datei de 20 martie se va construi o eclipsa partiala de Soare in Semnul Pestilor, oferindu-ti momente de revelatie, de intelegere a lucrurilor dincolo de aparente. Apropierea de cele sfinte, dialogurile cu persoane religioase iti vor aduce pe de o parte informatii deosebite, iar pe de alta parte liniste si pace sufleteasca.

Relatiile familiale sunt dinamice. Se vor ivi situatii placute, altele mai putin, altele neutre. Cum pentru tine casa si familia inseamna totul pe lumea asta, vei avea ocazii bune de a-ti reamenaja spatiul de locuit, de a achizitiona obiecte valoroase, de a te intalni cu rudele dragi. Sigur ca usor se poate ajunge la contradictii de la un simplu si banal tantar, insa foloseste-ti farmecul personal, talentul nativ de closca si impaca pe toata lumea.

In perioada 3 – 5 aprilie se va forma o eclipsa totala de Luna, marcandu-ti un final de etapa domestica. Fie reusesti sa inchei demersuri specifice, fie sa lamuresti chestiuni familiale. Sau chiar te poti muta in casa noua.
Relatiile cu anturajul apropiat sunt tensionate, de aceea fereste-te sa te bazezi pe rude apropiate sau prieteni. Este mai bine sa te inconjori numai de persoanele care s-au dovedit de incredere de-a lungul timpului. Se recomanda – din cauza labilitatii psihice din intervalul 19 iulie – 9 octombrie – multa prudenta, pentru ca unii te vor provoca destul de mult.

Pe 13 septembrie se va forma o eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei si iti va crea efecte in plan intelectual. Astainseamna ca foarte usor ii vei intui pe ceilalti, in mod special pe rudele si prietenii apropiati. Simturile fiindu-ti activate mult, starea sanatatii tale poate avea de suferit. Invata sa iei oamenii asa cum sunt si ofera ajutor si sfaturi numai cand ti se cere.

Relatiile parteneriale vor continua in acelasi registru ca si in anul precedent. Atentia si eforturile iti sunt directionate in alte domenii de viata, iar cumva acesta al relatilor parteneriale ramane in umbra. Incet, sigur si discret Pluto, aflat in Capricorn in segmentul tau partenerial, nu te va lasa in pace pana nu iti reformulezi din temelii conceptiile si atitudinea fata de parteneri.

Relatiile sentimentale se vor detensiona vizibil, insa in intervalul 14 iunie – 18 septembrie Saturn va reveni in acest sector si te va impulsiona sa retusezi ultimele detalii amoroase ramase de izbeliste. Dar greul sentimental a trecut si ai deja liber la a te indragosti. Cea mai buna perioada pentru distractii, iubiri fulgeratoare si aventuri pasagere este 5 – 31 decembrie 2015.

Domeniul profesional

Forfota se intrezareste in intervalul 20 februarie – 31 martie si in preajma datei de 28 septembrie, cand se va forma o eclipsa totala de Luna in Semnul Berbecului. In special relatiile cu sefii sunt animate: discutii aprinse, activitati dinamice, diverse; posibil sa ti se ofere o marire salariala sau o postura de conducere. Discerne atent in ce situatii profesionale te angrenezi, astfel incat sa nu te suprasoliciti. Este adevarat ca prin eforturile depuse, mai ales in prima parte a anului, in campul muncii ti se deschid variante noi de castig pe termen lung.

Vizavi de sefi, responsabilitati profesionale, imagine publica, statut socio-profesional se va evidentia un moment de final de etapa in preajma datei de 28 septembrie. Posibil sa renunti la un loc de munca, la o postura profesionala care nu te mai reprezinta sau pur si simplu sa abordezi altfel toate acestea. Traversezi o perioada, de fapt este vorba de cativa ani, in care nu prea poti suporta un sef sau sa fii condus de cineva la modul general. Pe scurt, tu iti esti propriul sef, chiar ai avea curajul sa lucrezi pe cont propriu sau sa abordezi un alt loc de munca, o alta profesie.

Relatiile colegiale si desfasurarea activitatii profesionale vor cunoaste schimbari profunde. Incepe o perioada de aproximativ doi ani si jumatate in care va trebui sa te bazezi mai mult pe fortele tale. Activitatea profesionala se poate restrange, modifica sau diversifica atat de mult, incat sa simti la un moment dat ca tot Universul se sprijina pe umerii tai.

Sigur ca modificarile de la serviciu vor atrage dupa sine si modificari in plan financiar. Vei avea cu totul alte surse de venit, greu de anticipat. Munca multa, bani care vor veni si ei la momentul potrivit, dar totusi este bine sa te obisnuiesti sa traiesti cu strictul necesar.

LEU

Este un an foarte important, deoarece schimbarile intervenite pe parcursul lui vor avea efecte pe sase sau chiar doisprezece ani de acum incolo. Planeta Jupiter, aflata in Semnul tau zodiacal pana la mijlocul lunii august, te ajuta sa iti reconstruiesti personalitatea, sa te intelegi mai bine cu tine insuti, sa iti gasesti locul, situatiile si oamenii potriviti.

Relatiile tale se vor modifica pentru ca tu la randul tau iti schimbi comportamentul, atitudinea, dar si nevoile. Experienta de viata acumulata isi va spune cuvantul, asa incat bine ar fi sa iti acorzi momente de ragaz si sa faci un bilant al evenimentelor importante traite pana la nivelul acestui an.

De retinut ca tu iti esti cel mai bun prieten, sfatuitor, critic, dar si cel mai inversunat dusman. Abordeaza viata si provocarile ei de pe pozitii noi, invata de la personajele importante ale omenirii si in permanenta largeste-ti orizontul cunoasterii. Foarte important este momentul 28 septembrie, cand se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul Berbecului, oferindu-ti punti noi de legatura cu spiritualitatea.

Sanatatea este vulnerabila pana in luna octombrie, de aceea ingrijeste-te in permanenta. Faptul ca Pluto sta bine instalat in segmentul sanatatii inseamna ca in orice moment te poate sanctiona la acest capitol, daca gafezi cumva in gandire, atitudine, vorbe, fapte. Se recomanda prudenta, stil de viata sanatos si potrivit tie, informarea corecta asupra starii sanatatii tale generale. Aranjeaza-ti programul zilnic, astfel incat sa alternezi orele de odihna cu cele de munca. Vacantele in natura, departe de zumzetul orasului, compania celor dragi sau a unui animal de casa, iti sunt de mare folos.

Cele patru eclipse care vor avea loc in 2015, pe axele Pesti-Fecioara si Balanta-Berbec, iti vor crea efecte in plan financiar si in relatiile cu persoanele din anturajul apropiat. Activitatile intelectuale, cele de predare-invatare-evaluare sunt alte teme importante oferite de eclipsele anului.

Relatiile Leului in 2015

Relatiile cu rudele si prietenii apropiati sunt foarte animate. Dialoguri, intalniri, iesiri impreuna in locuri de distractie. Dar si in scop profesional este posibil sa te unesti cu aceste persoane si sa demarati activitati comune care sa va aduca profit material, spiritual. Totusi, in preajma datei de 4 aprilie, cand se formeaza eclipsa totala de Luna in Semnul Balantei, te-ai putea hotari sa renunti la unele relatii. Nu neaparat ca se intampla ceva, insa mentalitatea ta se poate schimba usor, abordand alt sistem de valori, tu la randul tau dorindu-ti alte personaje in preajma ta. Fii prudent si alege-ti cu grija oamenii apropiati.

Intervalul 18 septembrie – 9 octombrie iti aduce multa confuzie, risipirea energiilor vitale in actiuni neimportante, dialoguri serbede cu ceilalti. La modul general, gandirea si comunicarea sunt viciate, asa incat vorbeste putin, acorda mai multa atentie activitatilor intelectuale si evita luarea deciziilor importante.

Relatiile familiale se imbunatatesc vizibil, treburile gospodaresti le vei face cu placere, iar planurile domestice au sanse mari de materializare, asa cum iti doresti. Totusi, in intervalul 14 iunie – 18 septembrie vor reveni in prim-planul vietii chestiunile familiale si patrimoniale care mai au nevoie de o tusa finala. Dar greul a trecut in acest segment de viata, asa incat fii increzator in reusitele tale.

Relatiile sentimentale vor intra intr-un con de umbra pentru vreo doi ani si jumatate de acum incolo. Asta inseamna ca esti provocat sa iti schimbi total viziunea asupra iubirii, imaginii de sine si a petrecerii timpului liber. Daca esti implicat intr-o relatie sentimentala, aceasta va avea de trecut testul seriozitatii si rezistentei in timp. Insa, daca nu esti implicat intr-o relatie amoroasa, e putin probabil ca perioada analizata sa iti aduca vreo idila.
In privinta copiilor, pentru unii nativi Lei, tranzitele astrale le pot aduce un copil care sa ii puna serios la treaba. Nativii Lei care sunt deja parinti vor constata ca odraslele lor s-au maturizat brusc, ca vor sa isi ia viata in propiile maini si bine ar fi sa vina in intampinarea lor.

Relatiile cu prietenii sunt bune intre 12 aprilie si 7 mai. Ai spirjinul lor, dar tot mai bine este sa te sprijini mai mult pe tine. Intervalul 12 mai – 24 iunie tulbura relatiile cu aceste persoane, dar si cu cei care iti sunt admiratori sau protectori socio-profesionali. La fel ca si in perioada 18 septembrie – 9 octombrie, fiecare vorbeste pe limba lui si atat. Deci, nu pune baza pe cele discutate.

Domeniul profesional

Relatiile colegiale si desfasurarea activitatii cotidiene de la serviciu vor continua in registrul deja cunoscut. Provocarea majora consta in a-ti schimba radical viziunea asupra muncii si a relatiilor de munca. Ar fi minunat sa iti organizezi treburile, astfel incat sa ai si perioade de vacanta sau sa depui munca voluntara intr-un domeniu drag tie.

Relatiile cu sefii sau oficialitatile se desfasoara bine, cu exceptia perioadei 1 aprilie – 12 mai, cand sunt posibile altercatii. Ai chef de revolta si nu prea suporti sa executi ordinele cuiva. Indiferent despre cine este vorba, numai notiunea de autoritate in preajma ta iti da de furca. Controleaza-ti starile interioare si reactiile fata de ceilalti, pentru ca foarte usor ti se poate deteriora imaginea in ochii altora. Și totusi vei primi si aplauze pentru merite deosebite in campul muncii. Totul este sa fii modest si sa continui sa iti indeplinesti sarcinile de lucru cu seriozitate, respect fata de munca ta si a altora si, nu in ultimul rand, sa o faci cu drag.

Capitolul financiar este cel mai incercat pe tot parcursul anului. Pot aparea cheltuieli neasteptate, pierderi de bani, bunuri, fie prin furt, fie prin neglijenta, dar si redresari financiare spectaculoase, mai ales incepand cu septembrie 2015. Pe 20 martie se produce o eclipsa partiala de Soare in Semnul Pestilor, ce iti va oferi contexte noi de castig de la si prin altii. Insa, fiind vorba despre o eclipsa, exista detalii importante care iti sunt ascunse, posibil chiar fraude. Pe 13 septembrie se formeaza o alta eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei, moment in care ai posibilitatea sa alegi variante noi de castig de pe urma muncii depuse la un loc de munca. Dar si de aceasta data fii foarte prudent, pentru ca in umbra exista hibe.

FECIOARA

Anul acesta e foarte important pentru tine, deoarece Semnul tau zodiacal este vizitat de planete importante – Venus, Jupiter, Marte – care inchid anumite etape de viata si deschid altele. Și Luna neagra se plimba agale pe la tine pe acasa, pana in preajma datei de 24 august. O fi ea un punct fictiv, insa are o incarcatura energetica aparte care iti da de furca. Mai mult decat atat, se construieste si o eclipsa partiala de Soare in preajma datei de 13 septembrie, oferindu-ti sanse deosebite de progres.

De fapt este o perioada excelenta in care ai ocazii rar intalnite de a-ti imbunatati personalitatea, de a renunta la obiceiuri, planuri de viata, directii profesionale, relatii care sunt depasite. Sigur ca toate acestea se fac cu ceva muzicuta, nu prea de bunavoie. Asa incat pot aparea neplaceri, pe alocuri cu note dramatice, contexte care sa te impulsioneze sa faci rapid si radical schimbarile necesare noii etape de viata care ti se asterne in cale.

De mare folos ti-ar fi scrierea unui jurnal personal, in care sa consemnezi toate trairile, emotiile, senzatiile, gandurile care iti vin in minte pe tot parcursul anului, dar si evenimentele in care vei fi implicat. Undeva, candva iti va fi de folos sa il recitesti.

Sanatatea este un segment vizat timp de aproximativ trei ani de acum incolo.Intr-un anume fel, in primele sase luni ale anului ti se vor arata prin diverse cai, sensibilitatile organismului, care au stat in umbra, dar acum incep sa se concretizeze. Foarte delicat este intervalul 6 iunie – 8 octombrie, pentru ca se pot activa afectiuni cardiace si circulatorii mai vechi sau se pot instala discret unele noi. Se recomanda prudenta, controale regulate de specialitate si odihna pe indelete. Chiar traversezi o perioada foarte importanta a vietii, in care lectia principala de asimilat este gasirea echilibrului intre odihna si munca. Tu nativ te desprinzi greu de munca, insa anul acesta ori o faci de bunavoie, ori ti se va impune din exterior prin situatii care te vor tine departe de activitatea profesionala.

Celelalte trei eclipse care se vor alcatui pe parcursul acestui an, pe axa Balanta-Berbec si Fecioara-Pesti, iti vor crea efecte in relatiile parteneriale si la capitolul financiar.

Relatiile Fecioarei in 2015

Relatiile parteneriale continua pe un fundal greu de descris in cuvinte, cumva in ceata, cu note bizare, dar uneori si cu unele placute. Fii foarte prudent, pentru ca aceste tipuri de relatii se desfasoara pe nisipuri miscatoare. Nu te poti baza pe parteneri, fie ca este vorba despre cel de viata, fie ca este vorba despre cei de afaceri sau colaboratori. Segmentul acesta se anima mult in intervalul 12 ianuarie – 20 februarie.

Caruselul de evenimente in care esti atras alaturi de aceste persoane iti va placea la inceput, insa cu cat se apropie luna martie, situatia ia o turnura nebanuita. Astfel, probabil ca in preajma datei de 20 martie, cand se va forma eclipsa partiala de Soare in Semnul Pestilor, vei avea ocazia de a te implica intr-o colaborare, de a accepta o propunere de oficializare a unei relatii sau pur si simplu de a rezolva chestiuni parteneriale care treneaza mai demult. Ai nevoie de prudenta, discernamant si la nevoie sa te sfatuiesti cu cineva de incredere.

Relatiile cu anturajul apropiat se imbunatatesc vizibil, doar ca in intervalul 14 iunie – 18 septembrie se vor relua unele aspecte ramase neintelese sau nerezolvate pe deplin. Totusi, dupa aproximativ doi ani si jumatate de animozitati, singuratate si raceala afectiva fata de rude sau prieteni apropiati, acum lucrurile vor reveni la normal, insa pe un cu totul alt fundament moral, spiritual, poate chiar si material.

Relatiile familiale, legaturile cu neamul in care te-ai nascut, cu locurile natale, iti vor capta atentia si eforturile. Este posibil sa iti petreci mai mult timp cu membrii familiei, acasa sau in locurile natale. Membrii familiei pot avea nevoie de ajutorul tau moral sau material.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii isi pastreaza ritmul si starea lucrurilor ca si in anul anterior. Distractiile sau aventurile intra destul de putin in sfera ta de interes, insa ar trebui totusi sa le ai in vedere.

Relatiile cu prietenii se evidentiaza in perioada 8 mai – 8 august, cu bune, iar cu altele mai putin. Ar fi bine sa iti selectezi atent acest tip de anturaj si sa renunti la persoanele care s-au dovedit neserioase pana la nivelul acestui an. Fereste-te sa te destainui oricui!

Insa, de retinut ca tu iti vei schimba mult atitudinea fata de ceilalti. Și astfel nu vei mai putea relationa la fel cu oamenii cunoscuti din trecut. Practic este posibil sa iti fie foarte greu sa relationezi la modul general. Fiecare are perioadele lui de schimbare, de evolutie mai mult sau mai putin vizibile, asa incat mergi inainte cu mult curaj si lasa-te antrenat in evenimente.

Domeniul profesional

Relatiile colegiale si activitatea profesionala sunt interesante in primele doua luni ale anului, ianuarie si februarie. Vei lucra cu placere, insa mult, poate chiar va trebui sa faci ore suplimentare. Aminteste-ti ca cea mai mare provocarea a anului 2015 va fi gasirea echilibrului intre munca si relaxare. Asa incat nu te lasa furat de mirajul muncii in exces. Selecteaza-ti prioritatile, ocupa-te serios si la timp de ele. La nevoie cere ajutorul colegilor de munca.

Februarie iti poate oferi etape profesionale noi. Asta inseamna ca este posibil sa incepi o activitate noua, intr-un alt loc de munca sau la actualul loc de munca, sa apara activitati diverse in care te vei implica intr-un mod entuziast.

Perioada delicata la serviciu este 6 iunie – 8 octombrie, cand vei avea senzatia ca in umbra se tes tot soiul de conflicte, situatii greu de deslusit. Pe undeva asa si este. Dusmaniile ascunse vor fi active si destul de greu de combatut.

Relatiile cu sefii se vor evidentia in intervalul dintre 12 aprilie si 24 iunie. Ședinte, dialoguri de taina, intalniri cu oficialitati din domeniul profesional in care activezi, discursuri publice. Se recomanda prudenta in intervalul 19 mai – 11 iunie, deoarece comunicarea este distorsionata si cu greu te poti intelege cu ceilalti, desi cu totii aveti intentii bune.

Situatia financiara este amestecata. Iti vin bani, dar si cheltuiesti din plin. In preajma datei de 4 aprilie se va construi o eclipsa totala de Luna in Semnul Balantei, moment care va marca finalul unei etape de castig din munca proprie. Pe 28 septembrie, la formarea unei alte eclipse totale de Luna in Semnul Berbecului, se vor modifica termenii financiari ai unei colaborari de pe urma careia ai castigat bani, bunuri sau favoruri.

Comentarii

comentarii