Un stufos buletin de presă cu multe infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere în acest weekend

În data de 23.10.2015, pe DN 6, în Slatina Timiş, în timp ce V.L., de 21 ani, din Armeniş, conducea un autoturism în direcţia Caransebeş – Orşova, din cauza oboselii, adoarme la volan, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un autoturism condus de L.M.L., de 20 ani, din Teregova. În urma producerii accidentului cei doi conducători auto au fost răniţi grav, ambii fiind internaţi la Spitalul Municipal din Caransebeş.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de V.L. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ř În data de 23.10.2015, pe DN 68, în Bucova, în timp ce numitul Z.A.I., de 25 ani, din Oraviţa, conducea un autoturism în direcţia Haţeg – Caransebeş, la intrarea într-o curbă la stânga nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune lateral stânga cu un autoturism condus de numitul D.G., de 46 ani, din Calafat.
În urma producerii accidentului cei doi conducători auto au fost răniţi grav, ambii fiind internaţi la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de Z.A.I. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ř În data de 23.10.2015, în municipiul Reşiţa, a fost depistat în trafic un autoturism condus de S.M., de 58 ani, din localitate. În urma testării alcooltest a conducătorului auto, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă
din Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de S.M. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ř În data de 23.10.2015, pe DJ 608, în Cornereva, a fost depistat în trafic un autoturism condus de numita C.E.M., de 27 ani, din localitate. Autoturismul avea expirat ITP- ul şi asigurarea auto obligatorie. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că C.E.M. nu posedă permis de conducere.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă conducătoarea auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Ř În data de 23.10.2015, în municipiul Reşiţa a fost depistat în trafic un autoturism condus de S.M., de 58 ani, din localitate. În urma testării alcooltest a conducătorului auto, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de S.M. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ř În data de 23.10.2015, pe DN 6 pe raza comunei Mehadia, în timp ce P.Z., de 48 ani, din Bulgaria, conducea o autoutilitară care tracta o remorcă, nu păstrează o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care rula în faţa sa, condus de O.I., de 45 ani, din Gorj şi intră în coliziune faţă-spate cu acesta, în momentul când a frânat acordând prioritate unui pieton, angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. În urma producerii accidentului a fost rănită uşor o pasageră din autoturism.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă P.Z. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ř În data de 24.10.2015, pe DN 57B, în Oraviţa, a fost depistat în trafic un autoturism condus de numitul G.D.R., de 29 ani, din Vărădia. În urma testării alcooltest a conducătorului auto rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oraviţa unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ř În data de 24.10.2015, în municipiul Reşiţa, a fost depistat în trafic un autoturism condus de S.A., de 25 ani, din localitate. În urma testării alcooltest a conducătorului auto rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de S.A. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ř În data de 24.10.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa au depistat în trafic pe K.A., de 45 ani, cetăţean sârb, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere iar numerele de înmatriculare provizorii erau expirate.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi neînmatriculat.

Ř În data de 24.10.2015, Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 57, între localităţile Oraviţa şi Răcăşdia, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane care ulterior a fost transportată la Spitalul Oraviţa de un participant la trafic.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că I.M., de 73 ani din Germania în timp ce conducea un autoturism pe DJ 57 din direcţia Oraviţa spre Răcăşdia pe un sector de drum în aliniament a observat în faţa sa un utilaj agricol oprit pe partea dreaptă, pe sensul său de mers
şi a intenţionat să-l depăşească dar observând că din sens opus se apropie alt autovehicul a virat dreapta pentru a reintra în spatele utilajului agricol dar a lovit utilajul tip disc nesemnalizat, care era tractat de un tractor condus de O.N., de 44 ani din Oraviţa.
În urma producerii accidentului o pasageră din autoturism a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Oraviţa, ulterior la Spitalul Judeţean din Reşiţa.
Cercetările continuă faţă de O.N. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ř În data de 24.10.2015, Poliţia Municipiului Reşiţa a depistat în trafic pe T.D., de 22 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei din Reşiţa, sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă faţă de T.D. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ř În data de 25.10.2015, Poliţia Oraşului Moldova Nouă a depistat în trafic pe V.I.E., de 20 ani, din localitate, care a condus un autoturism pe Şoseaua Dunării din Moldova Nouă sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ř În data de 25.10.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu şi Secţiei 10 Poliţie Rurală au observat un autoturism cu numere provizorii staţionat în dreptul unui restaurant din localitate. În interiorul acestuia se aflau 2 persoane care consumau băuturi alcoolice, iar în momentul în care s-a pus în mişcare, două autospeciale ale poliţiei cu semnalele luminoase şi acustice au plecat în urmărirea autoturismului, încercând să-l oprească dar acesta a plecat în viteză iar pe strada Gării din Oţelu Roşu, în dreptul Staţiei CFR, pierde controlul volanului, intră în coliziune cu scările de acces ale staţiei CFR după care s-a răsturnat.
Conducătorul auto, S.M., de 28 ani, din Oţelu Roşu, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost condus la Spitalul Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice dar a refuzat recoltarea acestora.
Cercetările continuă faţă de S.M. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi refuz recoltare probe biologice.

Ř În data de 25.10.2015, Poliţia Municipiului Caransebeş a depistat în trafic pe R.E., de 21 ani, din Oţelu Roşu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Muntele Mic din Caransebeş. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul figurează radiat din circulaţie.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ř În data de 25.10.2015, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.8 au oprit pentru control în Ilidia un moped condus de către R.B., din Oraviţa. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere iar vehiculul nu este înregistrat.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul mopedului pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii