Un tânăr de 19 ani din Lupac a căzut pradă supărării și a făcut un gest necugetat

Zorii dimineții de duminică au adus o întâmplare ce va maeca mult timp de acum înainte comunitatea satului Lupac din apropiere de Reșița. Polițiștii reșițeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani din Lupac.

La Lupac a ajuns în cel mai scurt timp un echipaj al Serviciului criminalistic din cadrul IPJ Caraș Severin și procuratura. Ajunși la fața locului, din păcate, oamenii legii au a constatat că cele sesizate se confirmă. Aproape toată ziua s-a efectuat cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul de 19 ani, din comună Lupac, a decedat ca urmare a unei răni pe care și-ar fi provocat-o prin împușcare, cu o armă de vânătoare deținută legal de un membru al familiei. Tânărul a fost găsit în zona haldinei de steril din localitatea Lupac, în jurul orei 06:35, de tatăl său și un verișor primar.

La domiciliul tânărului ar fi fost găsit un bilet în limba croată. Pe surse am aflat că la mijloc ar fi o poveste de dragoste. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tânărul G.S. era foarte iubit în familie și în comunitate. Vestea a căzut ca un trăsnet peste comunitatea croată din cele 7 sate. Oamenii se cunosc între ei, mulți sunt înrudiți iar, băiatul era un membru activ al comunității croate participând la multe evenimente organizate.

Pagina de fb a băiatului s-a umplut cu mesaje din partea prietenilor și a rudelor:

,,Nu pot sa cred că o supărare de moment a avut impact fara rezolvare in alt mod pentru tine ,păcat de tinerețea ta, păcat pentru viitorul care îl aveai în față, un băiat cu multă bunătate și bun simț, putere multă și îndurare familiei care trece prin momente dureroase in acest moment și pe viitor!😥

Drum lin spre împărăția lui Dumnezeu prieten drag!!!

RAMAS BUN PRIETEN DRAG

Nu o să te uit niciodată prieten drag!

Inima mea este frântă, iar lacrimile îmi par nesfârșite. Pierderea pe care o simt în această zi este la fel de adâncă ca cerul nopții și la fel de întunecată ca fundul oceanului.

Să păstrăm amintirea sa minunată ca pe o mare comoară în inimile noastre și să-i onorăm memoria pe tot parcursul vieții noastre. Ar trebui să ne amintim tot ce ne-a învățat și să ne străduim să fim oameni mai buni.

Așa cum nu uiți melodia atunci când o melodie se estompează și se oprește, nu voi uita niciodată amintirile neprețuite ale prieteniei noastre.

Rămas bun Finule, sincere condoleanțe familiei sale !

Activ

Scrie un comentariu…

Nuță Sebi este cu Sera Gheorghe  · RAMAS BUN PRIETEN DRAG

Comentarii

comentarii