Un tânăr de 25 de ani din Târnova, a murit aseară sub ochii părinţilor săi, strivit de un utilaj VIDEO

Tragedie la Târnova – Un tânăr de 25 de ani a murit sub ochii părinţilor. Acesta conducea un utilaj foarte puternic – TAF – iar la un moment dat, pe când se afla în coama dealului încercând să niveleze drumul, TAF-ul a derapat şi a luat-o la vale pe o pantă deosebit de abruptă. În loc să sară din cabina în momentul în care utilajul a intrat în derapaj şi a luat-o la vale, tânărul a încercat să îl redreseze.

Mastodontul nu a mai putut fi controlat – acesta s-a înclinat şi a început să se rostogolească pe panta dealului. Tânărul a fost aruncat din cabina iar utilajul a căzut peste el. Din păcate, bietul bărbat a fost strivit şi a murit pe loc. TAF-ul s-a oprit pe cele 4 roţi.

Toată această grozăvie s-a petrecut sub ochii părinţilor tânărului. Acesta era singur la părinţi şi venise acolo pentru a-i ajuta să tragă o remorcă cu fân la deal. Câteva zeci de săteni din Târnova au venit la locul accidentului în speranța că vor putea da o mână la ajutor. Bărbatul de 25 de ani era necăsătorit si avea o prietenă cu care vorbea de 3 ani. La nici 4 ore de la groaznicul accident, pagina de facebook a tanarului s-a umplut de zeci de mesaje de părere de rău și regrete de la prieteni si cunoscuti. Tanarul era saritor, amabil, un sofer foarte bun si ajuta pe toata lumea.


La faţa locului au sosit criminaliştii care au făcut cercetările de rigoare – fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Comentarii

comentarii

One thought on “Un tânăr de 25 de ani din Târnova, a murit aseară sub ochii părinţilor săi, strivit de un utilaj VIDEO

  • 1 august 2018 la 19:30
    Permalink

    Condoleante familiei!

Comentariile sunt închise.