Un tânăr de 28 de ani din Sopotul Vechi a murit strivit de tractorul său

tractor rast1Un accident petrecut joi în satul Şopotul Vechi a marcat aproape toată comunitatea din zona Văii Almăjului. Un tânăr de 28 de ani, Mihai Doru Velcotă, a sfârşit sub greutatea tractorului pe care îl conducea.
Nefericitul accident s-a petrecut în afara satului, în locul numit ,,La geal”. Mihai Velcotă plecase în jurul orei 8 să îşi aducă un trunchi de copac acasă. Cu un cablu, el a legat buşteanul de aproximativ 10 metri după tractorul fără cabină pe care îl conducea şi a pornit spre sat. Tânărul poseda permis de conducere şi era recunoscut în comunitate ca un mecanic şi şofer foarte bun.
La un moment dat, pe un drum în pantă şi în curbă, tractorul s-a răsturnat şi l-a prins sub el pe bărbatul de 28 de ani.
Informaţiile primite sunt pe surse şi vă putem spune că se pare că bărbatul a murit din cauza asfixiei mecanice. El a fost prins sub tractor şi presat de greutatea acestuia. La fel, cel mai probabil el nu a murit pe loc. Fiindcă nimeni nu a fost prin preajmă să-i acorde primul ajutor, să încerce să-l scoată de acolo, Mihai Velcotă a decedat şi a fost găsit după ceva timp fiindcă începuse să se instaleze rigiditatea, să se răcească, cum se spune în termeni populari.
După terminarea anchetei făcută de poliţişti la faţa locului, cadavrul tânărului a fost transportat la morga din Bozovici pentru necropsie iar medicul va pune exact diagnosticul şi cauza morţii.
Mihai Doru Velcotă avea 28 de ani şi era singurul sprijin pentru mama şi bunica sa cu care locuia. Fiindcă a fost un om deosebit, întreaga comunitate este marcată de disparţia lui fulgerătoare. Mihai era şofer profesionist şi a crescut fără de tată fiindcă şi acesta a murit tot ,,de tânăr”, spun vecinii şi rudele.

Poliția a deschis un dosar de cercetare pentru a stabili exact împrejurările în care

Dumnezeu sa-l ierte.

Comentarii

comentarii