Un weekend cu multe accidente și mulți șoferi beți

Accidente pe DN 57. În seara zilei de 9 august 2014, poliţişti rutieri au intervenit la un accident produs între localităţile Oraviţa şi Greoni în urma căruia un pieton a fost rănit.
Din primele cercetări s-a constatat că în timp ce P.N., în vârstă de 24 ani, conducea un autoturism din direcţia Oraviţa spre Timişoara, a acroşat, cu oglinda, un bărbat în vârstă de 61 ani, ce se deplasa pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat iniţial la Spitalul Oraviţa şi ulterior la Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·

Infracţiuni pe drumurile publice

În cadrul cţiunilor pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în cursul zilei de 9 august a.c., poliţiştii au întocmit mai multe dosare penale.
Pe raza localităţii Ciclova Română poliţiştii au intervenit la un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto, în cazul şoferului C.I., în vârstă de 52 ani, rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un alt accident cu pagube materiale şi produs pe fondul consumului de alcool a fost constatat şi la ieşire din localitatea Cornea. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto P.P., de 19 ani, rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltate probe de sânge.
Pe strada Răcăşdiei din Oraviţa poliţiştii au oprit pentru control un moped întrucât pasagerul nu purta casca de protecţie. Verificările efectuate au indicat faptul că vehiculul nu este înmatriculat şi a fost condus de către T.A., în vârstă de 22 ani.
I.F., în vârstă de 25 ani, a fost oprit pentru control pe strada Republicii din Oţelu Roşu fiindcă nu purta casca de protecţie în timp ce conducea un moped. Poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.
·

Răniţi uşor în accident

În dimineaţa zilei de 9 august a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada Nicolae Bălcescu din Caransebeş.
Din cercetările efectuate de echipa deplasată la faţa locului s-a constatat că în timp ce V.A., în vârstă de 25 ani conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă şi a intrat în coliziune cu zidul unei fântâni arteziene.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei B.A., de 21 ani, care au fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv.Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii

comentarii