VIDEO Unicat în Reșița – acvaristica – o pasiune transformată într-o afacere

Un reșițean pasionat încă din copilărie de animale s-a gândit să facă la Reșița Pet shopul perfect. A plecat în țară să se documenteze și apoi să-și transforme visul și pasiunea într-o afacere.
A construit la Reșița, în zona Moroasa mai exact, lângă restaurantul Duet, un magazin care arată ca un muzeu, mai degrabă, ca o expoziție permanentă. De aceea am și localizat atât de explicit magazinul, nu pentru a-i face reclamă. Ce este inedit în toată această poveste – fiindcă mai sunt și alte magazine în oraș, este faptul că în interiorul magazinului său, Ionuț a amenajato zonă de prezentare deosebită. Este ceva ce iese din tiparul obișnuit. Și asta o să realizați în momentul în care treceți pragul magazinului. O să vedeți că majoritatea animalelor, mai ales cele foarte rare, sunt expuse în acvarii sau acvaterarii special amenajate pentru ca cei care intră în magazin, să vadă animalul cum arată și trăiește el în realitate.

[youtube id=” jxZ3He2S0Ak”]

În magazin se pot vedea specii de pești rari, pești de colecție, aduși din America sau Africa, reptile și broaște țestoase rare din Australia și Argentina, sau din alte părți ale lumii. Toate aceste animale care sunt la Reșița, de regulă nu se găsesc în Pet shopurile din România. Magazinul lui Ionuț este un mini-muzeu al naturii în toată regula, mini-muzeu care poate fi vizitat de toți iubitorii de animale, de cei ce vor să-și cumpere un animal, sau de cei care doresc să vadă amenajat un habitat natural în miniatură.

Așadar, o pasiune care a fost pusă în practică chiar la Reșița. Este de admirat că Ionuț Minghel, a avut curajul să încerce să transforme o pasiune, în afacere. Adică, muncește jucându-se cu ceea ce-i place mai mult.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments