Universitatea de Vest din Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara se pregătește de admiterea de toamnă cu centru de înscriere și la Reșița

UVT se pregătește de admiterea de toamnă. Se mențin centrele din afara Timișoarei

Universitatea de Vest din Timișoara anunță că va desfășura sesiunea de admitere de toamnă în perioada 8 – 21 septembrie.

73 de specializări de licență, 90 de programe de master, 5 specializări în limbi străine (engleză, franceză, germană) este oferta Universității pentru toți cei care doresc să se alăture familiei academice a UVT.

La licență, din cele 2000 de locuri bugetate alocate în 2014, pentru această toamnă mai sunt disponibile aproximativ 300 la specializări de la Facultăți precum cele de Arte și Design; Chimie, Bilogie, Geografie; Fizică; Litere, Istorie și Teologie; Matematică și Informatică; Muzică; Economie și de Administrare a Afacerilor; Sociologie și Psihologie; Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării. În ceea ce privește locurile cu taxă, mai sunt disponibile aproximativ 2600 pentru sesiunea de toamnă.

Ca urmare a numărului mare de înscriși, în vară, în centrele de înscriere și admitere din Deva, Reșița și Dr. Tr. Severin, UVT a decis să le mențină și în sesiunea de toamnă. Acestea vor funcționa în perioada 10 – 12 septembrie și vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare. Astfel, cei interesați se pot înscrie în perioada 10 – 12 septembrie și la centrele din:

Deva, în cadrul Colegiului Național ”Decebal”, de pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 22;
Reșița, în cadrul Colegiul Național ”Traian Lalescu”, B-dul. A.I. Cuza, Nr. 7;
Dr. Tr. Severin, în cadrul Colegiului Național ”Gheorghe Țițeica”, Str. Crișan nr. 50.
Centrele vor funcționa în intervalul orar 09.00-13.00

Întregul proces de admitere se desfășoară în perioada 8 – 21 septembrie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro și www.facebook.com/uvtromania .

Acționând mereu în baza strategiei sale de promovare a valorilor, Universitatea de Vest din Timișoara este o voce puternică în comunitate, unul dintre actorii principali ai societății locale și naționale, cu o familie ce numără 18.000 de membri, studenți, profesori și personal administrativ. De-a lungul anilor, Universitatea a atras cei mai buni absolvenți de liceu, fiecare membru al comunității academice aducându-și aportul în activitatea instituției și a prestigiului acesteia.

Comentarii

comentarii