Universitatea Politehnica Timișoara revine în Reșița VIDEO

Universitatea Politehnică Timișoara revine în Reșița! Politehnica își va deschide două programe de master în inginerie care vor funcționa în clădirea fostului Institutului de Proiectări situat pe Calea Caransebeșului.

Primăria Municipiului Reșița a organizat o întâlnirea de lucru cu reprezentanții   Universității Politehnica Timișoara (UPT), reprezentanți ai Universității „Eftimie Murgu” Reșița, reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Vest, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din Caraș-Severin. Evenimentul a avut ca tematică aspecte legate de: expertiza tehnică și oferta educațională a UPT, specificul și necesitățile zonei Reșița, provocările antreprenoriale și finanțările UE în Regiunea Vest, exemple de proiecte comune între UPT – companii – ADR Vest.

Politehnica Timișoreană dorește să deschidă două maştere în Reșița și anume: sisteme informatice pentru producție și servicii și un program de antreprenoriat ce vizează managementul calității și competitivității.

Planurile rectorului Politehnicii Timișorene nu se opresc aici, acesta și-ar dori și dezvoltarea unor hub-uri de cercetare care să ajute la dezvoltarea regiunii.

Comentarii

comentarii