UPDATE 3 VIDEO Explozia de pe Aleea Vlădeasa din Reşiţa -Primele imagini la câteva minute după deflagraţie

_IMG3593Bilanțul exploziei care a avut loc în această dimineață în jurul orei 7 la Reșița, este unul tragic: o femeie ucisă, trei persoane rănite şi peste 120 de locatari evacuaţi plus sute de geamuri sparte în toată zona și zeci de autoturisme avariate.
Vă reamintim că un apartament dintr-un bloc cu 8 etaje de pe Aleea Vlădeasa din Micro IV a sărit în aer. Trei apartamente au fost distruse în totalitate, alte aproximativ 20 sunt distruse parţial și ele iar locuitorii de pe scara blocului, au fost evacuați.
O bătrână de 71 de ani, – tanti Nuța cum îi spuneau vecinii, a murit după ce suflul exploziei a auncat-o din apartamentul ei de la etajul doi direct în stradă. Ea a fost izbită de caldarâm și acoperită de moloz. Alte trei persoane sunt rănite – dinte care un bărbat mai grav. Un alt bărbat mai tânăr, locuitor al apartamentului 3, în momentul exploziei, a ajuns cu tot cu podea la.. …etajul doi, dar a avut noroc și a scăpat aproape fără nici o rană serioasă. SE pare că o tânără de 27 de ani, ar fi dată dispărută.
InfoCs vă prezintă primele imagini de la câteva minute de după explozie pentru a vă face o idee despre cum arăta acel loc.

Comentarii

comentarii

One thought on “UPDATE 3 VIDEO Explozia de pe Aleea Vlădeasa din Reşiţa -Primele imagini la câteva minute după deflagraţie

  • 1 octombrie 2013 la 23:26
    Permalink

    Daca stii atat de multe la fiecare intamplare de ce nu te faci tu reporter ca tot timpul gasesti greseli si daca tot il contrazici pe neaVali ar fi bine sa te documentezi mai bine inainte sa corectezi pe altcineva , tragedia s-a produs in jurul orei 7:20 7:30 ,Dle Palici Ionut

Comentariile sunt închise.