UPDATE Alt accident mortal miercuri seara în Caraș Severin, o bătrână a fost lovită de o mașină la Glimboca

Exif_JPEG_422Deocamdată, informațiile sunt sosite pe surse. Ce știm sigur este că, în jurul orei 21, o bătrână s-a apucat să treacă strada- mai exact DN 58 prin loc nepermis și nemarcat. Totul s-a petrecut în fața bisericii ortodoxe. Bătrâna a fost surprinsă de un autoturism al cărui șofer nu a observat-o la timp.
Impactul a fost nimicitor: femeia lovită în plin, a fost aruncată câțiva metri în aer după care s-a zdrobit de caldarâm. Mai mulți tineri au văzut întreaga întâmplare și au rămas îngroziți.
La volanul mașinii care- spun martorii- circula cu viteză mare, se afla un tânăr de aproximativ 30 de ani. El a spus că nu conducea cu viteză și nu a vâzut bătrâna care s-a angajat să treacă strada prin loc nepermis.
Circulația a fost îngreunată pe DN 58 mai bine de o oră iar poliția și criminaliștii, au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele șoferului.

UPDATE comunicat IJP Caraș Severin

Accident grav de circulaţie

În data de 21.08.2013, orele 21.11, pe DN 68, în localitatea Glimboca a avut loc un grav accident de circulaţie. B. Samuel, de 27 ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul a acroşat frontal, pe sensul său de mers (direcţia de rulare Haţeg – Caransebeş), pe M. Ana, de 68 ani, care se afla în traversarea părţii carosabile fără a se asigura corespunzător în acest sens.
În urma accidentului a rezultat decesul pe loc a pietonului – M. Ana. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de B. Samuel cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor din culpă.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “UPDATE Alt accident mortal miercuri seara în Caraș Severin, o bătrână a fost lovită de o mașină la Glimboca

  1. In dupa-amiaza zilei de 22.08.2013 in jurul orei 18 s-a produs un alt accident pe DN 58 intre Resita- Caransebes langa Brebu, rezultand o persoana grav ranita.

Comments are closed.