UPDATE Bărbatul de 34 de ani care a încercat să şantajeze o tânără, a fost arestat

internetUPDATE 14 noiembrie: Purtătorul de cuvânt al IJP Caraș Severin, agentul principal Ancuța Cărbunaru, ne-a informat cu puțin timp în urmă că bărbatul retinut pentru șantaj și prezentat miercuri de procurori în fața judecătorilor,  a primit  mandat de arest pentru 29 de zile. El are drept de recurs la Curtea de apel Timișoara.

Vă reamintim că bărbatul de 34 de ani, a încercat să şantajeze o tânără amenințând-o că va posta pe internet materiale indecente cu ea. Fata a fost deșteaptă, a anunțat poliția iar escrocul a fost  reţinut. Deci, mre atenție cu cine intrați în vorbă pe internet si mai ales, ce trimiteți in mail și ce arătați în camerele web. Nu știți niciodată ce intenții are cel de la capătul firului.

În cursul zilei de 12 noimbrie a.c., poliţiştii au identificat şi reţinut un bărbat care a încercat să şatajeze o tânără de 22 ani din municipiul Reşiţa.

Cu ocazia cercetărilor poliţiştii au constatat că, suspectul B.ION, în vârstă de 34 ani, începând cu luna aprilie 2013, a ameninţat-o pe tânără că postează pe internet materiale compromiţătoare cu ea dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Comentarii

comentarii