UPDATE Bătaie între elevi! Ce fac elevii în pauze si nu stiu dascalii din Moldova Nouă?

UPDATE 29 octombrie

Iată ce spune și IJP Caraș Severin despre acest incident:

Conflict între elevi

,,În cursul zilei de 28.10.2104, Poliţia Moldova Nouă a fost sesizată cu privire la producerea unui conflict între doi elevi, în zona unui magazin.
Din verificările efectuate s-a stabilit că altercaţia a avut loc după orele de curs ale elevilor în vârstă de 11 respectiv 12 ani.
Au fost identificaţi părinţii minorilor care nu au dorit să depună plângere pentru cele întâmplate, însă au fost sancţionaţi contravenţional.
Celor doi nu le-au fost necesare îngrijiri medicale.
Atât părinţii cât şi elevii au fost consiliaţi, fiind informată şi conducerea unităţii de învăţământ despre incident”.

ATENŢIE! IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL!

Scandal şi bătaie în mod organizat, la o şcoală din Moldova Nouă, mai exact, la ciclul gimnazial al Scolii generale nr 4 din cadrul ,,Liceului Tehnologic Clisura Dunării din Moldova Nouă”.

Protagoniştii sunt ,,doi cocoşi” care se pare că nu au mai mult de 15 ani.

Se pare că între cei doi pici, exista un conflict ceva mai vechi care a fost puternic alimentat şi amplificat de ceilalţi colegi. Cert este că azi buba s-a spart şi cei doi au decis să treacă de la înjurături şi ameninţări pe fb, la fapte. Aşa că, la terminarea orelor, cei doi şi+au dat întâlnire la şcolă şi cu o galerie formată din colegi, a început bătaia.

Mulţi ar fi dispuşi să treacă cu vederea acest lucru catalogându-l ca o simplă răfuială între doi copii, dar lucrurile nu stau deloc aşa dacă urmăriţi violenţa încăierării şi puterea loviturilor aplicate de amândoi protagoniştii. Şi mai ales, faptul că ceilalţi colegi savurează din plin bătaia în loc să intervină să-i despartă.

Oare, pe acolo nu a trecut nici un adult? Nici un cadru didactic nu a văzut ce se întâmplă? Un dascăl are ochiul format şi simte automat că ceva nu este în regulă după cum se manifestă copiii. oare acea deplasare as masei elevilor, fiindcă au fost câteva zeci acolo, nu a fost văzută de nici un dascăl? Poliţiştii locali, ce fac? Sau toată lumea este cuprinsă de campania electorală şi nimeni nu mai vede nimic?

Bine că au văzut cei mici roşu înaintea ochilor înainte de bătaie şi mai apoi stele verzi de la pumnii încasaţi.

ATENŢIE! IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL!

[youtube id=”VFBL4l–q5Q”]

Iată ce scrie colegul Gavrilescu de la Vocea Oraviţei despre această problemă:

,,Din imaginile obținute de pe o rețea de socializare, se vede cum elevi ai Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova-Nouă pregătesc, încă din curtea instituției de învățământ, partide de bătaie în plină stradă. Locul confruntărilor dintre elevi, care nu par a fi mai mari de clasa a VI-a, se desfășoară chiar la câțiva zeci de metri de instituția de învățământ fără ca cineva să intervină și aici ne referim la oamenii de ordine care asigură paza în perimetrul Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova-Nouă. Am contactat conducerea școlii, pentru a ne oferi un punct de vedere, însă nu am putut obține informații, deoarece cei doi directori nu se mai aflau în incinta liceului.”

Chiar aşa, şcoala din Moldova Nouă este cumva sat fără câini sau stână fără ciobani? Că la felul în care se comportă copii, ce ai mai putea crede că ar fi?

Comentarii

comentarii