UPDATE Bravo IJP Caraș Severin, tâlharii care au lovit femeia cu parul în cap, au fost prinși

DSC06148UPDATE: cei doi suspecti de la talharia din Resita din data de 19 octombrie, au fost dusi in fata judecatorilor și au primit astazi mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile. Vom reveni.

 

Suspecţii în termeni lgali, dar tâlhari și criminali pe numele lor adevărat, au ajuns în arest. Poliția a pus mana pe ei.
În cursul zilei de 21 octombrie a.c., poliţiştii au identificat şi reţinut suspecţii tâlhăriei comise în seara zilei de 19 octombrie a.c. pe raza municipiului Reşiţa.
Iniţial poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că la intersecţia bulevardului Republicii cu aleea Trei Ape, persoane necunoscute au agresat o femeie în vârstă de 53 de ani şi i-au sustras geanta în care se aflau aproximativ 300 de lei, un telefon mobil şi documente.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Timişoara.
Investigaţiile amănunţite desfăşurate de poliţişti au condus la identificarea suspecţilor, aceştia fiind P.MARIUS, în vârstă de 29 ani şi M.IOAN, în vârstă de 43 ani, ambii din Reşiţa.
Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22.10.2013 să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie fiind recuperat şi 90% din prejudiciu (telefonul mobil, acte şi banii).

citeste si
www.infocs.ro/video-exclusiv-infocs-talharie-la-drumul-mare-la-resita-asta-noapte-o-femeie-a-fost-lovita-cu-parul-in-cap/

Comentarii

comentarii

7 comentarii la „UPDATE Bravo IJP Caraș Severin, tâlharii care au lovit femeia cu parul în cap, au fost prinși

 • 23 octombrie 2013 la 15:18
  Permalink

  Nu pot decat sa felicit politaii care au fost prezenti imediat,a fost o sincronizare perfecta intre martori,politie si presa,felicitari Polita Caras pentru promptitudinea cu care a-ti prins talharii!

 • 23 octombrie 2013 la 13:22
  Permalink

  ai fost acolo si noi nu stiim ? da nu a fost lovita cu paru in cap a fost pusa la pamant din lovituri , lovita dupa ce a cazut in continuuare si ,data sau din cauza loviturilor, lovita de ciment

 • 23 octombrie 2013 la 10:04
  Permalink

  Alin-Alin este citat ca martor la Tribunalul Resita. Daca are ceva de spus si cunoaste sa vina sa jure la ora 9 pe Biblie, daca nu sa stea naibii acasa si sa-si-o frece pana-i creste-n palma parul…

 • 22 octombrie 2013 la 23:03
  Permalink

  nu a fost lovita cu parul in cap…din altercatie femeie a cazut cu capul de caldaram….

 • 22 octombrie 2013 la 22:17
  Permalink

  Bravo politiei din Resita, bravo baieti, sunteti profesionisti.
  Ne simtim in siguranta cu voi.

 • 22 octombrie 2013 la 20:09
  Permalink

  Felicitari! Politistii care au participat la actiune merita recompensati baneste. Sper ca judecatorii sa fie la fel de fermi si sa aplice pedepasa maxima prevazuta de lege, pentru tentativa de omor cu premeditare. Faptul ca femeia traieste i se datoreaza lui Dumnezeu, nu acestor bestii umanoide…

 • 22 octombrie 2013 la 14:20
  Permalink

  Sincere felicitari Politiei Resita care a fost prezenta in doar cateva minute de la comiterea infractiunii,au ajuns chiar inaintea ambulantei si au scotocit toata zona gasind intr-un timp record pe raufacatori!

Comentariile sunt închise.