UPDATE Grav accident pe DN 58 la Băuțar, un om zdrobit și ucis pe loc și un altul grav rănit

accidUn grav accident de circulația a avut loc miercuri în jurul orei 10 pe DN 58, drum ce leagă Banatul de Transilvania, Un tânăr de 28 de ani a murit pe loc și un alt bărbat de 35 de ani, a fost grav rănit.
Accident pe DN 68, s-a petrecut pe raza localitatii Bautar. In timp ce un șofer de 36 ani din Harghita, conducea un autotren (transport busteni) dinspre  Hațeg spre Oțely Roșu. Acum vine dilema pe care trebuie să o rezolve poliția: unsii spun că se pare ca din cauza unei defectiuni tehnice, la un moment dat, pe un drum în pantă,  s-a rupt puntea din fata a sistemului de remorcare, iar semiremorca goală, a luat-o la vale, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara. Acesta ete termenul tehnic fiindcă de fapt, remorca zdrobit efectiv autotutilitara, dezmebrând-o de fapt. Alte persoane spun că de fapt, șoferul de 36 de ani originar din județul Harghita al autotrenului, conducea mașina cu mare viteză, în curbă și în pantă a intrat pe contrasens și a lovit microbuzul. Adevărul este că impactul a fost devastator iar șoferul microbuzului nu a avut nici o șansă. Martorii spun că scaunul cu tot cu trupu său, a fost smuls cu tot cu stâlpul mașinii și dua până în săpatele microbuzului.
Mașina în care se aflau cele două persoane, a fost transformată în câteva secunde într-un morman de fiare contorsionate.
Soferul autoutilitarei, un tanar de 28 ani, a fost zdrobit și a decedat pe loc, iar colegul lui, pasagerul din dreapt, un bărbat in varsta de 35 ani, a fost și el grav ranit.

În urma impactului nimicitor, circulația pe DN 58 a fost blocată mai bine de o oră. Conducatorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Foto:adevarul.ro

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „UPDATE Grav accident pe DN 58 la Băuțar, un om zdrobit și ucis pe loc și un altul grav rănit

  • 7 noiembrie 2013 la 16:02
    Legătură permanentă

    In Austria comunitatea declara nongrata pe cei care taie ilegal un copac si ajung pana la excluderea din comunitate-sa nu mai vorbim ce patesti din partea legii.Tai un copac fara aprobari(multe aprobari) si faci 5 ani puscarie.Problema este ca in Romania nu ar mai fi politicieni.NETREBNICII CARE NE OMOARA.JIGODII PENALE

  • 7 noiembrie 2013 la 12:09
    Legătură permanentă

    DE ce trebuie cei din Hargita sa care lemnele de la noi din judet? Ne poate da explicatii d-nul presedinte al consiliului judetean ?Sau lemnele(bustenii taiati in nestiredin padurile judetului)sunt ai…………. Ce facem distrugem si padurile de aici ?Sau ne autodistrug ticalosii fara scrupule?? De ce politia nu opreste fiecare astfel de autotren mai ales cele care trec dinspre Anina si Valiug noaptea pe la ora 01. A murit un om nevinovat pentru halosenia altora.De fapt mafia lemnului nu are limite.Autotrenuri fara ITP fara liciente soferi cu catg.B fara atestate,fara asigurari etc. Trec doar cu telefonul daca este control suna pe…………

Comentariile sunt închise.