UPDATE Medicul din Reșița prins cu mită de la pacienți va fi cercetat în libertate

mita doctori1

UPDATE Instanţa s-a pronunţat în cazul medicului ortoped acuzat de luare de mită. Deoarece nu reprezintă un pericol pentru societate a fost respinsă propunerea de arest preventiv. Doctorul va fi cercetat în stare de libertate, timp în care nu va putea să părăsească localitatea şi să îşi mai practice meseria. În continuare, dacă Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin va face recurs, cazul se va judeca la Curtea de Apel Timişoara, a declarat pentru Radio Resita avocatul medicului acuzat, Nicolae Barac.

Un medic din Reșița angajat al Secției de Ortopedie a Spitalului Județean, a fost prins în flagrant, în această dimineaţă, după ce a primit şpagă 200 de euro la un pacient.

Doctorul respectiv era în vizorul celor de la DGA iar flagrantul a fost realizat de DGA Caraş Severin împreună cu colegii lor de la Bucureşti şi cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş Severin chiar în cabinetul medicului de la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Medicul ortoped chirurg Mircea Bona a cerut unui pacient care avea nevoie de o operație de menisc, suma de 2.000 lei. Acesta s/a prezentat astăzi la internare, moment în care medicul a primit o primă tranşă de 200 de euro. Conform intelegerii, mâine pacientul trebuie operat.
Numai că, pacientul era un polițist sub acoperire iar doctorul era luat în vizorul autorităților încă din luna martie tot pentru șpagă cerută de la bolnavi.
Colegii au numai cuvinte de laudă despre medicul Mircea Bona care lucrează la Spitalului Județean din Reșița, înainte de 1989. Din 1993, el a fost angajat ca medic specialist în cadrul Secției de Ortopedie și Traumatologie. În plus, Bona are și un cabinet privat.
În fața jurnaliștilor, la Parchet, a venit un fost pacient al doctorului Bona. El ii aduce acestuia acuze grave.

Comentarii

comentarii

11 thoughts on “UPDATE Medicul din Reșița prins cu mită de la pacienți va fi cercetat în libertate

 1. de acord cu voi toti iau spaga ca pina la urma asa se traieste in ROMANIA,da iei cu bun simt frate adica,cit i-ti da omu si daca i-ti da ceva,da nu ceri ca nesimtitu o anumita suma de bani pe care 70-80% din oameni nu o au o inprumuta pe multe luni sau chiar ani si nenea dr i-si face case,i-si ia masini de lux,i-si tine amanta sau amantele in lux etc ,da de unde atita lux de pe spatele fraierilor de la care cer ca milogi cu un tupeu jegos si macar daca tear repara cum trebuie,astia merita soarta lu nea nicu ……….

 2. de acord cu voi toti iau spaga ca pina la urma asa se traieste in ROMANIA,da iei cu bun simt frate adica,cit i-ti da omu si daca i-ti da ceva,da nu ceri ca nesimtitu o anumita suma de bani pe care 70-80% din oameni nu o au o inprumuta pe multe luni sau chiar ani si nenea dr i-si face case,i-si ia masini de lux,i-si tine amanta sau amantele in lux etc ,da de unde atita lux de pe spatele fraierilor de la care cer ca milogi cu un tupeu jegos si macar daca tear repara cum trebuie,astia merita soarta lu nea nicu ……….

 3. Eu in locul lui as pleca in una din tarile non-UE in loc sa fac inchisoare. Justitia se gandeste insa ca este un foarte bun samaritean…

 4. dar de nastase nu spune nimeni nimic, nu aveti curajul?
  pt. 2000 de lei intre 3-12 ani? nastase citi ani ar fi trebuit sa stea in puscarie?
  voi toti astia care il condamnati pe dr. bona sinteti siguri ca niciodata cind ati venit de-la lucru, nu ati avut nimic prin buzunare ce nu era al vostru?
  cel care nu are nici o vino ala sa arunce primul cu piatra, esti tu acela?

 5. mai asti de la resita sunt niste incompetenti,si corupti, adevarati talhari care nu au ce cauta in madicina cat despre chirurgii si ulologii din resita sunt niste afoni nu au fost capabili sa imi inchida o crapatura la meat.nu stiau de toata jena sunt!!!!

 6. rasu-curcilor..multam vali..puteam sa iti fac eu articolul asta inca de cand ai dat prima stire..taicasu presedinte de judecatorie la lugoj..hai ma ce dracu..ca iar ma apuca dorul de emigrare..ptiuuuuuuuu ..justitia la noi nu e legata la ochi..e muta surda si oarba …ca la mafie

 7. Sigur ii mai trebuiau bani sa-si mai amenajeze lucruri de la casa nou construita….Voi de la redactia infocs ar trebui sa faceti niste poze la casuta pe care si-a construit-o in scurt timp la CARASOVA…..Cred ca din banii adunati de la saracii bolnavi….Venea de zeci de ori in fiecare zi la Carasova…cu mercedesul lui….Si cu nesimtirea lui fara limite……i-a insulltat si pe cei ce i-au construi casa….RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. „doctorul Bona nu-i normal la cap” asa a spus batranul pacient din film, asa zic si eu. 10 ani si confiscarea integrala a averii, interzicerea dreptului de a profesa pe viata si retragerea decoratiilor, premilor, diplomelor!

Comments are closed.