ActualitateMondenPolitie

UPDATE Scandal de proportii in Politia Resita – comandantul a fost schimbat din functie

P1100424În urma scandalului generat de o serie de fotografii compromitătoare în care comandantul Poliției Municipale Reșița, comisarul Cornel Bejău apare la un chef în compania unuo indivizi dubioși din Dealul Crucii, a apărut și prima reacție oficială din partea IJP Caraș Severin.
Astfel, în comunicatul cu numărul 1196 din 21 iunie 2013, se spune că
,,La data de 20 mai 2013 conducerea I.P.J.Caraş-Severin a declanşat
procedura cercetării prealabile a şefului Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru
„comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate de natură să
aducă atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului
instituţiei” şi „încălcarea prevederilor legale referitoare la îndatoriri şi
restricţii stabilite pentru poliţişti”, aceasta definitivându-se la 24 mai 2013
când, ofiţerul desemnat cu efectuarea cercetării prealabile a propus sesizarea
Consiliului de disciplină care a fost numit la 29 mai. a.c.
În şedinţa acestui organism colectiv de analiză juridică şi profesională a
abaterilor comise de poliţist şi a modului în care acestea au fost cercetate din data
de 6 iunie 2013 s-a propus, cu majoritate de voturi, sancţionarea comisarului şef
de poliţie Băjău Cornel cu „trecerea într-o funcţie inferioară până la cel mult
nivelul de bază al gradului profesional deţinut”.
În prezent actul administrativ întocmit de aplicare a sancţiunii a fost
contestat de ofiţer în termenul prevăzut de lege.”

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „UPDATE Scandal de proportii in Politia Resita – comandantul a fost schimbat din functie

  • JOHN DE LA RAION..ma baiatule tu ori esti prost,ori rau intentionat.E clar ca o contraventie se aplica,atunci cand un prostovan ca tine incalca legea.Daca e lege,de ce ai incalcat o???Vad ca te framanta gandul sa dai sifoane la politie si ca nu ai incredere in ei.Ma intreb ce informatii si ce personalitate reprezinti tu,ca sa fi bagat in seama..Ia zi la nen’tu cine a scos limba la tine ori te a scuipat cu coji de seminte sa i dam o amenda si una intre coarne,sa i treaca pofta de a se mai lua de tine.In alta ordine de idei,o sa i transmit sefului de politie sa nu mai stea in intersectii sa dea amenzi la oameni nevinovati care incalca legea(mergi pe mana mea)Zi si mie cum te cheama ca sa pot sa ti anulez toate amenzile e bine asa???P.S.daca imi dai un pont,tare promit sa te agat de fantana cinetica (arteziana pt tine)sa te invarta pina dai ochii pe bulgari sifonarule..Politia isi face treaba si fara tine ca de aia au fost pe la scoli mai bouleanul taichii.

  • Ești un mare prost. Ce legătură are una cu alta ?
    Dacă tu ai fost un cre..tin care a fost amendat de poliție, de ce să-ți anuleze pv-ul? Ţi l-a scris cumva Băjău? Proastă pu… lă a fost la cu..ru mătii…

  • Haideti sa privatizam si Politia. Ce sens are sa spunem de Stat cand acolo se desfasoara acte comerciale particulare? De ce sa punem stampila Statului in mana unor panarame?

  • Pot avea incredere ca la o sesizare impotriva unor intelopi, viata nu-mi va fi pusa in pericol, pentru ca acest politist, imi poate divulga identitatea, tocmai celor pe care ii reclam ? Cu certitudine nu, iar in cazul asrta, pedeapsa politistului trebuie sa fie exemplara si maxima, tocmai pentru a nu creea noi precedente printre ceilalti politisti de grad inferior. Ma asteptam la o demisie onorabila, dar de unde atata onoare din partea unuia care se compromite cu infractorii si interlopii ? Cazul trebuie sa ajunga la Minister, acolo unse se va da si o decizie dreapta, nu aici, pe plan local, unde rufele murdare, raman tot murdare, pentru ca apa din Barzava nu le poate spala, avand in vedere ca raul trece prin Combinat si UCMR … unde mai sunt si altii care-si spala rufele si imaginea. Daca ne imbatam cu wodka, nu ne putem trata cu aceeasi wodka, ci cu zeama de varza, cat de acra se poate. DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA !
    Daca seful Politiei Municipiului Resita nu demisioneaza, atunci sa anuleze toate Procesele Verbale de contraventie ale tuturor contravenientilor, intrucat aceste au fost date prin incalcarea legii … tocmai de comisarul sef la Politiei Resitene.

Comentariile sunt închise.