UPDATE VIDEO Graba strică treaba- autoturism AUDI făcut praf la km 5 pe DN 58 Resita – Caransebeș

Accident 17 nov (7)UPDATE Comunicat IJP legat de accident: Accident produs pe fondul neadaptării vitezei

În după-amiaza zilei de 21 ianuarie a.c., fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 58, la ieşirea din municipiul Reşiţa.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce S.RAUL, de 29 ani, conducea un autoturism, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a lovit un parapet după care a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului M.COSMIN, de 20 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
IJP Caras Severin

Vremea capricioasă de afară le cam dă mari bătăi de cap șoferilor. Așa a pățit și un tânăr de 29  de ani care nu a adaptat viteza într-o curbă și a ieșit de pe partea carosabilă ajungând într-o râpă.
Accidentul a fost produs pe DN 58 la intrarea în Reșița dinspre Caransebeș. Un tânăr de 29 de ani, s-a grăbit mult prea tare să ajungă, probabil acasă,  și nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens, a rupt și parapetul de siguranță reușind astfel să ajungă într-o râpă oprindu-se  într-un copac. Șoferul a scăpat aproape nevătămat, în schimb, un alt tănăr aflat pe scaunul din dreapta, a fost accidentat fiind transportat la Spitalul de Urgență din Reșița.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. Totuși, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă. Pe lângă acest lucru, șoferul trebuie să scoată bani frumoși din buzunar, nu pentru repararea mașinii avariate, ci, pentru cumpărarea alteia, întrucât autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

Comentarii

comentarii