UPDATE VIDEO în cazul Perchezițiilor făcute de DNA București la Caransebes, Reșița și Oțelu Roșu

Mocioalca si Bajaerita nasu si cu finuLocuinţa vicepreşedintelui PSD Caraș Severin, Ion Bejeriţă, percheziţionată într-un dosar de evaziune fiscală. Un alt om de afaceri din Oțelu Roșu, Axente Obrejan, este vizat si el.
Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împreună cu polițiști ai Direcţiei de investigare a Fraudelor din cadrul IGPR percheziționează nouă locuințe și sedii de firme din județeul Caraș Severin într-un dosar de evaziune fiscală. Printre cei percheziționați se află și vicepreședintele PSD Caraș Severin, Ion Bejeriță, patronul firmei de construcții Emiliano Vest, anchetatorii fiind la acesta acasă. Bejeriță este finul președintelui PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă. Conform procurorilor, cercetările vizează “reprezentanţi ai unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Caraş-Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani, existând suspiciuni că în perioada 2009 – 2014, ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni fictive, cauzându-se un prejudiciu estimat la 5.000.000 lei”. Acţiunea beneficiază de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

UPDATE 1 Anchetatorii percheziţionează şi locuinţa omului de afaceri Axente Obrejan din Oțelu Roșu.
UPDATE 2 Ion Bejeriță a plecat de acasă la ora 13:10, sub escorta mascaților și a polițiștilor de la Investigarea fraudelor. Bejeriță a plecat la bordul Mercedes-ului său, dar însoțit de un polițist. Acesta a ajuns la sediul firmei sale, aflate la ieșirea din Caransebeș, unde încă de dimineață alte echipaje au început percheziția. Surse judiciare au declarat că pe numele celor doi, Ion Bejeriță și Axente Brejan, au fost emise mandate de aducere de către anchetatori.
În această anchetă este vizat și Trandafir Rădoia, un om de afaceri din Caransebeș, care deține mai multe firme, printre care una de izolații termice.
Un alt val de perchezitii și verificări au avut loc la sediul S.C. TrioAlbu din centrul engrosist Eco – Caransebeș. Oamenii legii au ridicat mai multe plase cu documente, dar nu a fost reținută nici o persoană. Ca o pată de culoare, mai trebuie spus că și patronul de la TrioAlbu este fin tot cu deputatul Mocioalcă, șeful de la PSD Caraș Severin.

Comentarii

comentarii