Val de aer tropical în România în weekend

Potrivit vremea.ro, în acest weekend, o vastă depresiune de sorginte atlantică va tranzita vestul Europei în următoarele zile și va aduce în țara noastră printre cele mai ridicate valori termice din acest sezon rece.

În weekendul 2-3 februarie 2019, precipitațiile vor fi puține și exclusiv sub formă de ploaie, inclusiv la munte. Precipitațiile se vor semnala local în vest și în sud-vest, iar în prima parte a intervalului izolat și în sud-est.

Vremea sâmbătă. Temperaturile maxime vor crește față de ziua precedentă în toată țara și se vor încadra în general între 6 și 11 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), 10-15 grade în Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Vremea duminică. Vreme ca-n luna aprilie. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 8 și 13 grade în Transilvania și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Crișana și Oltenia, 13-18 grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 8-13 grade în Moldova.

Comentarii

comentarii