Valeria Schelean: PSD refuză adoptarea Legii insolvenței persoanelor fizice

Începând cu ziua de astăzi nu mai există nicio îndoială legată de adevăratele intenții ale PSD cu privire la Legea insolvenței persoanelor fizice. Deși Victor Ponta nu ezită să spună de fiecare dată că Guvernul și PSD susțin această reglementare, realitatea din Parlament demonstrează că dublul discurs al social-democraților funcționează încă o dată în dezavantajul românilor.

În mod concret, în ședința de astăzi a Comisiei juridice, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților, am solicitat în mod expres, în numele PNL, discutarea propunerii de lege privind insolvența persoanelor fizice. De neînțeles pentru cei care au datorii la bănci, reprezentanții PSD din Comisie au propus și votat amânarea pentru încă o săptămână a discutiilor pe marginea acestei propuneri legislative. Motivul ar fi acela că parlamentarii puterii, membri ai Comisiei Juridice, au nevoie de timp pentru a studia amendamentele depuse (atenție!) de PSD și Ministerul Justiției la această inițiativă legislativă. Dacă parlamentarii Opoziției ar fi putut face față unei discuții pe marginea unor amendamente ale Puterii, de ce Puterea are nevoie de timp să își citească și să își aprofundeze propriile propuneri?

Concluzia este simplă: PSD nu dorește adoptarea Legii insolvenței persoanelor fizice. Când este vorba de problemele concrete ale românilor, PSD preferă să nu facă nimic. Tactica preferată a social-democraților este devoalată încă o dată: una spun și alta fac.

Românii care au probleme cu creditele știu de astăzi înainte că PSD nu le reprezintă interesele.

Comentarii

comentarii

One thought on “Valeria Schelean: PSD refuză adoptarea Legii insolvenței persoanelor fizice

  1. O vaca proasta, nesimtita si galagioasa care in fiecare saptamana striga in diferite publicatii:”PSD….PSD…nu vrea,nu poate….., dar noi….”. Dormi linistita cucoana noi nu am uitat ce a facut PDL -ul in anii in care a domnit. Vorba veche din romani: „Hotul striga uite hotul si nu se uita in oglinda”.

Comments are closed.