Vandalii de lângă noi – Probabil că așa au învățat acasă- copaci ornamentali distruși de ,,animalele cu două picioare”

copac rupt1Din păcate, unii semeni de ai noștrii dau dovadă că nu au ce caută printre oameni, că nu au nevoie de civilizație și probabil în cocina în care s-au născut, nu au nevoie de ,,frumos și civilizat”. Numai așa poate fi explicat gestul unor animale cu două picioare care au rupt și distrus, copacii ornamentali plantați de Primăria Reșița pentru a avea și a ne bucura de un oraș frumos, de un oraș pe care îl putem asemăna cu alte orașe pe care avem ocazia să le vizităm.
Mai grav este faptul că ceilalți cetățeni nu iau nici o atitudine atunci ncând văd că se întâmplă așa ceva. Este adevărat, de multe ori ce ce săvârșesc asemenea fapte antisociale, sunt tineri sau persoane in stare de ebrietate si stim bine că de multe ori, si violente. Dar, există politie locală, există telefoane la care puteti reclama aceste fapte. În alte orașe, polițiștii sunt sesizați chiar și atunci când cineva mânâncă semințe pe stradă și face mizerie, scuipă cojile pe jos. Asta nu este pâră, asta înseamnă civilizație.
,,Serviciul Public – Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire- s-a sesizat cu privire la distrugerea unor arbori din municipiu.
În mai multe locaţii din Reşiţa au fost rupţi arbori şi anume:
– Strada Progresului nr. 6 – 2 cireşi japonezi
– Bd. Republicii – 2 tei Europa
– Strada Ţarcului – 1 salcâm
– Moroasa – 1 arţar roşu.
Totodată, s-a constatat că au fost sustraşi 2 arbuşti -thuya globosa- din zona complexului comercial Hehn.
În continuare, poliţiştii locali efectuează verificări pentru identificarea autorilor acestor fapte, care vor fi sancţionaţi contravenţional conform HCL nr. 69/2014”.

Cabinet Primar

Comentarii

comentarii