Vânzări slabe și cumpărători puțini la Reșița la Târgul de flori de 8 Martie VIDEO

Ziua de 8 martie este un nou prilej pentru a le arăta femeilor din viața noastră că sunt speciale și apreciate, iar florile nu ar trebui să lipsească din cadoul pe care îl veți face cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Trandafiri, garoafe, zambile, lalele, azalee, orhidee tăiate sau în ghiveci ori aranjamente florale, toate pot fi găsite pe tarabele vânzătorilor de flori din Parcul Tricolorului. Florile îşi aşteaptă cumpărători şi bineînţeles destinatarele, căci astăzi este 8 Martie – Ziua Femeii.

Față de alți ani, numărul cumpărătorilor ester foarte mic. Comercianţii spun că vânzarea este slabă în ciuda preţurilor accesibile și că efectiv nu sunt oameni, lipsesc oamenii de pe străzi și din oraș comparativ cu alți ani.

Fie că sunt pentru mame, bunici, prietene sau pentru profesoare, florile sunt cadoul ideal de 8 martie.

Cei care nu s-au grăbit să cumpere flori sau au aşteptat vreun chilipir, îi vor găsi şi mâine pe comercianţi fiindcă aceștia sunt siguri că vor rămâne cu marfă nevândută.

Vox-  vânzători, spun că efectiv orașul este gol, nu este lume pe stradă ca în alți ani și că vânzările sunt f slabe în ciuda prețurilor aproape neschimbate frață de anul trecut.

Comentarii

comentarii