Vela senator – Marșalic, Rujan și Chisalița pentru deputați – PNL și-a desemnat candidații

Astăzi , sâmbăta 10 octombrie, Biroul Politic Județean a stabilit candidaţii PNL Caraş-Severin pentru alegerile parlamentare. Ţinta BPJ este de a obţine trei mandate întregi de parlamentari, unul de senator şi două de deputați, iar la redistribuire inclusiv un al treilea posibil deputat.


În unanimitate a fost desemnat Ion Marcel Vela – preşedintele Filialei – pentru a candida pe prima poziţie pe Lista de Senat.

Totodată, la Camera Deputaților au fost votați Jaro Marşalic pentru a deschide lista, iar în urma unei competiţii strânse au fost desemnaţi Dumitru Rujan pe poziţia a doua şi Ion Chisăliţa pe locul trei.


Candidaţii votați în Biroul Județean au fost validați conform Statutului PNL în ședința Comitetului Director Judeţean al Filialei PNL Caraş-Severin, din care fac parte toți preşedinţii organizațiilor locale, care a avut loc tot astăzi în stațiunea Băile Herculane,
Completarea listelor pentru Camera Deputaţilor şi Senat, inclusiv supleanții din partea PNL, se va face mâine de către Echipa de management a campaniei electorale a Filialei PNL Caraș-Severin.

Departamentul Comunicare al PNL Caraş-Severin

Comentarii

comentarii