Vești bune pentru cinefilii reșițeni – mai multe zile, mai multe filme, mai mult spectacole

Primăria Reșița vine cu vești bune pentru cinefilii reșițeni. Programul proiecțiilor se extinde și pe pe parcursul săptămânii.

De la redeschiderea cinematografului Dacia tot mai muți reșițeni au ales să-și petreacă timpul liber urmărind filmele 2D sau 3D proiectate aici. Datorită cererii tot mai mari Consilierii Locali au aprobat la început de martie, printr-un proiect de hotărâre, un Act adiţional la Contractul pe care Primăria la încheiat în luna ianuarie cu firma SC Marcom Fantastic SRL.

Acest act aduce mai multe difuzări la cinematograful Dacia a celor mai bune filme, ceea ce înseamnă că cinefilii reșițeni vor putea vedea proiecţii cinematografice și în zilele de luni, marţi şi miercuri, la ora 20:30, filme 2D/3D-Blockbuster, iar joi va fi o avanpremieră între orele 20:00-24:00 și vineri, sâmbătă şi duminică între orele 09:00-24:00.

Astfel că cei care vor să se bucure de filme în format 2D și 3D în fara propriei locuințe, vor avea acum posibilitatea să le vizioneze și în cursul săptămânii.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments