VIDEO 23 de tineri din Caras-Severin au primit certificate de competente antreprenoriale

23 de tineri din Caras-Severin au primit certificate de competente antreprenoriale, in cadrul unui proiect pentru sprijinirea tinerilor intreprinzatori. Cursurile s-au derulat pe o perioadă de 10 luni şi au fost organizate de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – Filiala Arad.

Evenimentul „Finanțări StartUP prin programe guvernamentale” a dat ocazia ca din județul Caraș-Severin să fie selectați și instruiți 23 de tineri, care marți, la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița au primit certificatele de competențe antreprenoriale.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de zece luni și a fost implementat în Regiunea Vest. Din păcate, deși au fost și tineri cu idei foarte bune, aceștia nu s-au încadrat în cerințele programului, fiind idei din domeniul agricol sau alimentar.

La eveniment au participat și reprezentanți ai mediului financiar-bancar, ce au oferit informații legate de finanțarea din cadrul Programului StartUP, tuturor celor interesați. Manifestarea a fost organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – Filiala Arad, partener în cadrul Proiectului Vest Nord Vest StartUP, implementat în parteneriat cu municipiul Câmpia Turzii.

Comentarii

comentarii