VIDEO 58 de disticții la olimpiadele naționale pentru elevii cărășeni

DSC_0529Perioada olimpiadelor naționale se apropie de final, iar judetul Caras-Severin se poate mandri cu 58 de premii si mentiuni pana acum. Cei mai multi olimpici nationali a dat, si in acest an, Colegiul National Traian Lalescu.
Potrivit Inspectoratului Școlar Județean anul acesta în Caraș-Severin au fost aduse, până acum, 58 de premii și mențiuni de la olimpiadele naționale școlare desfășurate în țară. Șapte premii I, șapte locuri II și 12 premii III. Cele mai bune rezultate s-au obținut la disciplinele teologice și la limbile materne ale minorităților. Reprezentanți de seamă am avut și la istorie, educație civică,informatică, biologie și cimie. Elevii au adus acasă medalii de bronz și premii speciale.

Cei mai mulți olimpici naționali provin de la Colegiul Național Traian Lalescu, la fel cum s-a întâmplat și anul trecut. De această dată 33 de elevi ne-au reprezentat la concursurile de la nivel național.
Un rezultat remarcabil a avut și trupa de teatru în limba engleză a Colegiului Național Mircea Eliade. Echipa a adus acasă trofeul de Excelență de la un concurs național desfășurat la Iași.
Ultima olimpiadă școlară la nivel național va avea loc la Satu-Mare, în domeniul Tehnologiei Informației, între 15 și 18 mai.

Comentarii

comentarii