VIDEO 80 de copii de la școli din Reșița și Carașova au beneficiat de o masă caldă și daruri, în prag de Crăciun

Mai multi copii din toate școlile Reșiței și școala din Carașova, au pregătit daruri pentru colegii lor cu posibilități materiale reduse. Astfel că, sub genericul ”DE CRĂCIUN DĂRUIM” – elevi și dascăli și-au dat mâna într-o campanie de ”Solidaritate Colegială” și din donațiile făcute au realizat cu drag cadouri pentru alți copii. Din fiecare școală au fost selectați 10-15 copii fără posibilități materiale, copii care au primit de la Moș Craciun rechizite, alimente, produse de curățenie și îmbrăcăminte.

La cantina Colegiului Economic, lângă bradul de Crăciun, 79 de elevi din 8 școli reșițene și de la liceul din Carașova, au primit pachetele de Crăciun aduse din școli, au ascultat colinde în interpretarea Corului Armonia al Liceului Teologic Baptist Reșița și apoi au mâncat împreună.

Evenimentul face parte din campania ”Solidaritate Colegială” la care și-au adus conribuția Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin şi Casa Corpului Didactic Caraş-Severin, în parteneriat cu Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative din România (FICE-ROM NIA), filiala Caraş-Severin şi Asociaţia Învăţătorilor Caraş-Severineni.

Pentru a le face o bucurie acestor copii au mai contribuit financiar: Asociația Învățătorilor Caraș-Severineni, Sindicatul Învățământ Preuniversitar Caraș-Severin, Casa Corpului Didactic Caraș-Severin și Biblioteca Județeană Paul Iorgovici, prin suma adunată în urma Expoziției cu vânzare POVESTE DE CRĂCIUN din data de 12.12.2016.

Comentarii

comentarii