Actualitate

VIDEO A inceput sezonul nuntilor – Recolta bogata de betivani la volan

În data de 20.08.2017, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe str. Principală din Cartier Secu s-a produs un accident de circulație.
La fața locului s-a stabilit că un bărbat, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, aflat la volanul unui autoturism, în dreptul imobilului cu nr. 7 din Secu, pierde controlul asupra direcției de deplasare, lovește imobilul și acroșează o minoră de 4 ani, care se afla pe trotuar.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei, care a fost transferată la Spitalul Județean Timișoara.
Cercetările continuă față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis și conducerea sub influența alcoolului.

În data de 20.08.2017, ora 00.30, Secția 1 Politie Rurala Reșița a depistat în trafic un bărbat de 35 ani din Arad în timp ce conducea pe DJ 582D un autoturism, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Reșița unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
~

În data de 20.08.2017, ora 20.15, Poliţia Municipiului Reşiţa s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat din Reșița, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a condus autoturismul pe str. Făgărașului.
A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru prelevare de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii îmbibației alcoolice.
Cercetările continuă față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
~
În data de 20.08.2017, ora 21.45, Poliția Municipiului Caransebeș a fost informată cu privire la faptul că, conducătorul unui autoturism se află sub influența băuturilor alcoolice și circulă dinspre orașul Oțelu Roșu îndreptându-se în direcția Caransebeș.
În jurul orelor 22.12 pe strada Țarinei din municipiul Caransebeș a fost depistat în trafic autoturismul, conducătorul acestuia fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentarii

comentarii