VIDEO A patra zi de proteste la Resita si Caransebes

Actualitate

Câteva sute de reşiţeni au ieşit şi vineri seara în stradă, pentru a continua protestele începute după adoptarea, de către Guvern, a ordonanţei de urgenţă ce prevede modificarea codurilor penale.
Ca în fiecare seară, protestatarii poartă pancarte cu mesaje împotriva corupţiei şi scandează lozinci împotriva ministrului Justiţiei, a Guvernului şi a PSD-ALDE. 

Ei s-au adunat în faţa Palatului Administrativ din Reşiţa, de unde s-au deplasat, din nou, în faţa sediului Partidului Social Democrat, însoţiţi fiind de forţele de ordine, însă, la fel ca în zilele trecute, protestele s-au desfăşurat în mod paşnic. De aici, cei peste 200 de oameni s-au întors în centrul municipiului. 

Protestatarii spun că vor continua ”lupta împotriva corupţiei” şi în zilele următoare, fiind convinşi că sâmbătă şi duminică numărul acestora vă fi mult mai mare.

La Caransebeş, în ciuda ploii, aproximativ 50 de oameni s-au strâns şi aseară în centrul civic al oraşului. Oamenii au sperat că ploaia se va opri şi numărul caransebeşenilor va creşte, dar nu a fost să fie. Ei spun că sâmbătă şi duminică, la Caransebeş va avea loc un mare miting de protest la care sunt aşteptaţi şi locuitorii din satele şi comunele din jurul oraşului.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments