Actualitate

VIDEO Accident ca-n filmele cu glumeţi la Bocşa

Un bătrân de 78 de ani a fost grav accidentat în împrejurări desprinse parcă din filmele de comedie. Totul s-a petrecut în jurul prânzului pe DN58A în Bocșa Vasiova.
Șoferul unui microbuz ce rula dinspre Timișoara spre Reșița, a semnalizat și a tras mașina pe partea dreaptă a drumului, în afara părții carosabile. Necazul s-a produs când a vrut să coboare din mașină. Din primele cercetări, se pare că el nu s-a asigurat în momentul în care a deschis ușa microbuzului fiindcă a urmat un accident cu urmări destul de grave.

Din același sens, venea pe bicicletă și bătrânul care s-a izbit de ușa microbuzului. Omul s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt pierzându-și cunoștința. La fața locului a sosit un echipaj al Stației de ambulanță de la Bocșa care i-a acordat bătrânului primele îngrijiri medicale, după care, l-a transportat la UPU Reșița.

Bătrânul este în continuare la investigații medicale, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru rănire din culpă.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO Accident ca-n filmele cu glumeţi la Bocşa

  • in apropierea Garii Bocsa Vasiova, imi cer scuze pentru greseala

  • Din cate imi dau eu seama din filmare accidentul a avut loc in Bocsa Vasiova, in apropierea Garii Bocsa Montana, nu in Bocsa Romana cum scrie in articol

Comentariile sunt închise.